Νέα

Ήβη Αδάμου: Οι τρυφερές ευχές και το φιλί στο Μιχάλη Κουινέλη για τα γενέθλιά του

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα, αλλά και αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους είναι μαζί από το 2012, ενώ γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν διαγωνιζόμενη ακόμη στο The X-Factor. Συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2010, στο τραγούδι “Σαν Έρθει η Μέρα” και από τότε έως σήμερα έχουν χαρίσει πολύ μεγάλες μουσικές επιτυχίες στο κοινό. Μαζί έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Ανατολή-Νεφέλη, που γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου 2018.

Την Παρασκευή (22.03), ο Μιχάλης Κουινέλης είχε τα γενέθλιά του και η σύντροφός του Ήβη Αδάμου του ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram μία σειρά από φωγογραφίες που δείχνουν την ίδια με τον μουσικό, αλλά και μαζί με την κόρη του, Ανατολή- Νεφέλη.

Η Ήβη Αδάμου ευχήθηκε στον σύντροφό της, γράφοντας στις φωτογραφίες “Να σε χαιρόμαστε αγάπη της ζωής μου” και “Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου”.

Δες εδώ τις φωτογραφίες

Ήβη Αδάμου | Οι τρυφερές ευχές και το φιλί στο Μιχάλη Κουινέλη για τα γενέθλιά του "Να σε χαιρόμαστε αγάπη της ζωής μου"

Ήβη Αδάμου

Ήβη Αδάμου

missbloom.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com