Νέα

Γιώργος Μαζωνάκης: Ανακοίνωσε την πρεμιέρα του με τραγούδι του Διονύση Σχοινά

Τη δική του απάντηση, μετά τις δηλώσεις του Διονύση Σχοινά έδωσε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Μετά τη λήξη της συνεργασίας τους και την αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το σχήμα, ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να «απαντήσει»… μετά μουσικής.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο καλλιτέχνες ήταν να βρεθούν στη σκηνή από τις 10 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο Διονύσης Σχοινάς ενοχλήθηκε αρχικά, με την επίσημη αφίσα των εμφανίσεών τους.

Με αφορμή αυτή τη διαφωνία, η πρεμιέρα μετατέθηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου, αλλά δημιουργήθηκαν εκ νέου διαφωνίες στην πρόβα τζενεράλε για τη διάρκεια εμφάνισης των δύο καλλιτεχνών στο πρόγραμμα.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα συνεχίσει τελικά, μόνος του τις εμφανίσεις του και μάλιστα, βρήκε τον «κατάλληλο» τρόπο να ανακοινώσει την πρεμιέρα του.

Ειδικότερα, με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Μαζωνάκης ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως οι εμφανίσεις του ξεκινούν στις 29 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, δεν δίστασε να τραγουδίσει μία από τις επιτυχίες του Διονύση Σχοινά, με τίτλο «Ποτέ». «Ποτέ, δεν με κατάλαβες ποτέ, ποτέ σου δεν με γνώρισες, ποτέ. Η μουσική ενώνει μάγκες», ακούγεται να λέει ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Δείτε το βίντεο:

Από τη μεριά του, ο Διονύσης Σχοινάς έδωσε τη δική του απάντηση, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, ενώ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το σχήμα.

«Αγαπημένα μου φιλαράκια… Επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια, ο λόγος που αποχώρησα ήταν γιατί δύο φορές ακυρώθηκε η sold out πρεμιέρα μας χωρίς να το έχουμε αποφασίσει από κοινό και επί της ουσίας χωρίς να ξέρω τον λόγο! Πιστεύω στον αμοιβαίο σεβασμό κι έτσι πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια. Οπότε θεώρησα σωστό να αποχωρήσω υπερασπιζόμενος το όνομά μου, την καριέρα μου και τον εαυτό μου…» έγραψε σε Instagram story.

σχοινας

protothema.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com