Νέα

Ο Stan απεγκλώβισε τη σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού από τη Ferrari – Το σοκ του τραγουδιστή

Σοκαρισμένος είναι ο Stan με το τροχαίο στη Βούλα όπου έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός, καθώς όπως αποκάλυψε, ήταν ο άνθρωπος που απεγκλώβισε τη σύζυγο του άτυχου επιχειρηματία από την φλεγόμενη Ferrari.

Ο τραγουδιστής περιέγραψε το εφιαλτικό σκηνικό που έζησε όταν κατά τύχη βρέθηκε στο σημείο την ώρα του φρικτού δυστυχήματος.

«Ήμουν με την σύντροφό μου και πηγαίναμε στο Κορωπί. Είδαμε αυτό το αυτοκίνητο να φεύγει από την δεξιά λωρίδα και να πηγαίνει προς την αριστερή. Να προσπαθεί να ισιώσει το τιμόνι και να πέφτει επάνω στο δέντρο. Με το που το είδα πέρασα το φανάρι, πάρκαρα το αυτοκίνητο και το αυτοκίνητό του είχε τυλιχτεί στις φλόγες κατευθείαν” ανέφερε ο Stan σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.

“Βγήκα έντρομος και με δύο παιδιά μαζί, άνοιξα την πόρτα, έπιασα την κοπέλα από τις μασχάλες και προσπάθησα να την τραβήξω έξω. Είχε τις αισθήσεις της, απλά ήταν ζαλισμένη. Το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του. Το αυτοκίνητο είχε πάρε πάρα πολλή φωτιά, δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό” πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Stan: Το σοκ του τραγουδιστή για το τροχαίο με τη Ferrari

Το σοκ για το Stan ήταν μεγάλο και αυτό φαίνεται από την ανάρτηση που είχε κάνει λίγες ώρες μετά το τροχαίο δυστύχημα.

“Αυτό που έζησα χθες βράδυ στη παραλιακή εύχομαι πραγματικά να μη το ζήσει κανένας άνθρωπος ποτέ” έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Twitter ο γνωστός τραγουδιστής.

 

Τζώρτζης Μονογυιός: Δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί η σύζυγός του – Τι δήλωσε ο αδελφός της

Ο αδελφός της Αθηνάς Κοντοπάνου, της συζύγου του άτυχου επιχειρηματία, Σωτήρης Κοντοπάνος σε δήλωσή του στο Mega σημειώνει ότι δεν την έχουν ενημερώσει για τον θάνατό του.

«Η αδελφή μου είναι καλά σε γενικές γραμμές. Θα χειρουργηθεί στα πόδια της και δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί» τόνισε.

«Το αυτοκίνητο δεν πήγαινε με ταχύτητα μεγαλύτερη των 75 χλμ./ώρα»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε σχετικά και ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.

«Η οικογένεια το τελευταίο που σκέφτεται οι κινήσεις που θα γίνουν για τις συνθήκες του ατυχήματος. Αγωνιούν γιατί η γυναίκα του δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί, προβληματίζονται για το πώς θα την ενημερώσουν, και για το πώς θα διαχειριστούν τα δύο του παιδιά την απώλεια. Εκείνο που θα απασχολήσει την οικογένεια ακολούθως θα πρέπει να είναι ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για αυτό που έγινε. Αν είναι εκείνοι που του παρέδωσαν το αυτοκίνητο, η περιφέρεια Αττικής που δεν έχει βάλει κιγκλιδώματα, και αν εμπλέκεται κάποιος άλλος», είπε ο κ. Κούγιας.

«Υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες, αξιόπιστοι, που λένε ότι το αυτοκίνητο δεν είχε μεγάλη ταχύτητα, δεν πήγαινε με περισσότερα από 75χλμ.. Το αυτοκίνητο αυτό ήταν το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο που υπάρχει. Ο δε οδηγός του είχε εμπειρία», πρόσθεσε ο ίδιος.

 

«Πρόλαβε να κάνει μόνο 3χλμ. με τη Ferrari πριν χάσει τη ζωή του»

Ο φίλος του εκλιπόντος, Γιώργος Μερκουράκης δήλωσε ότι «το αμάξι ξεφορτώθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας και πήγε με φίλους και το πήρε. Ήταν 3χλμ. από το σημείο του δυστυχήματος. Το αυτοκίνητο δεν πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα. Είναι σα μια Formula στο δρόμο αυτό το αυτοκίνητο. Έχω οδηγήσει τέτοιο αυτοκίνητο. Είναι 700 άλογα, πίσω κίνηση και όχι τετρακίνητο, turbo. Εύκολα σε μια στροφή με πίσω κίνηση κάνεις σβούρα και γίνεται αυτό που γίνεται. Έχει γίνει αντίστοιχο συμβάν στην Ιταλία. Το αυτοκίνητο το είχε πάρει γύρω στις 500.000 ευρώ, μεταχειρισμένο. Είχε 1.000 χιλιόμετρα», εξήγησε ο κ. Μερκουράκης.

«Εγώ ήμουν απέναντί του την ώρα που το παρέλαβε το αυτοκίνητο. Έφυγα προς Γλυφάδα, και όταν γυρνούσα προς το σημείο, πέντε λεπτά μετά, είδα το αμάξι που φλεγόταν. Σταμάτησα και είχαν γίνει όλα αυτά. Με την οικογένεια δεν έχω μιλήσει, είναι δύσκολες ώρες», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Το αυτοκίνητο αυτό έχει δύο ντεπόζιτα στο κάθισμα σου συνοδηγού και του οδηγού, 37 λίτρα έκαστο, πίσω από τις πλάτες τους. Με μία μικρή σύγκρουση, χτύπησε ντεπόζιτο και κατευθείαν πήρε φωτιά. Δεν υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας σε κανένα supercar, κατά τη γνώμη μου. Η παθητική τους ασφάλεια είναι μηδενική σε όλα αυτά», τόνισε ο κ. Μερκουράκης κλείνοντας.

enikos.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com