Νέα

Γιώργος Καράβας: Η ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του με μια τρυφερή φωτογραφία

Ο Γιώργος Καράβας μπήκε δυναμικά στις ζωές μας από φέτος, λόγω του GNTM, με την εξωτερική εμφάνιση και την γοητεία του να έχουν σαγηνεύσει το τηλεοπτικό κοινό και κυρίως το γυνακείο.

Εκτός όμως από μοντέλο, είναι και ένας τρυφερός σύζυγος, καθώς με την γυναίκα του Ραφαέλα Ψαρρού έχουν παντρευτεί εδώ και 8 χρόνια και έχουν αποκτήσει 2 υπέροχα παιδιά.

Σήμερα ο coach του GNTM δημοσίευσε την πιο γλυκιά και … ερωτική τους φωτογραφία, δείχνοντας και δημόσια πόσο ερωτευμένος είναι με την σύζυγό του.

“Every day moments! #mywife #loveher @rafaela_psarrou” έγραψε ο Γιώργος κάτω από την φωτογραφία τους.

καραββας

Αφοπλιστική η σύζυγος Καράβα – “Αν δεν ήθελα να έχει κατακτήσεις, θα παντρευόμουν κάποιον άσχημο”

Πριν λίγες μέρες, η σύζυγος του γνωστού μοντέλου μίλησε για τον άνδρα της και τις αλλαγές στη ζωή τους λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

“Ο Γιώργος τώρα με το GNTM τρέχει πολύ περισσότερο από πριν επαγγελματικά” δήλωσε στην κάμερα του “Happy Day” η Ραφαέλα Ψαρρού. ” Ήμουν υποστηρικτική στο να πάει στο GNTM και ήξερα ότι θα τα πάει καλά. Έχει χρόνια εμπειρία, μπορεί να δώσει πολλά πράγματα” πρόσθεσε.

“Βλέπουμε τα επεισόδια και μαζί, αν και κάποιες μέρες τυχαίνει να έχει ως αργά γύρισματα και έχει πολύ πλάκα να τον βλέπω στην τηλεόραση. Δεν τον ρωτάω ποιος θα φύγει στο επεισόδιο επίτηδες γιατί μου αρέσει το άγχος της αποχώρησης. Σίγουρα ξεχωρίζω κάποια μοντέλα, αλλά δεν το λέω μην επηρεάσω τον κόσμο” σχολίασε το παιχνίδι μόδας η nail artist και ιδιοκτήτρια αντίστοιχου καταστήματος.

Τέλος αναφέρθηκε στον γάμο τους, λέγοντας: “Είμαστε 8 χρόνια παντρεμένοι, και 9 χρόνια ζευγάρι. Δεν μου έχει δώσει δικαίωμα να ζηλέψω. Ήξερα ποιον παντρεύτηκα. Ήξερα ότι θα έχει κατακτήσεις. Αν δεν ήθελα να έχει κατακτήσεις, θα παντρευόμουν κάποιον άσχημο” σημείωσε, ενώ τόνισε ότι δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους ο θρησκευτικός γάμος.

thetoc.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com