Νέα

Πέθανε η Dolores O’Riordan η "φωνή" του συγκροτήματος Cranberries.

Μια γυναίκα με μια «αδιανόητη» φωνή. Με μια αδιανόητη στόφα γνήσιας ροκ σταρ. Με μια «λάμψη» γύρω της κάθε φορά που έπιανε το μικρόφωνο. Η Dolores O’Riordan πέθανε σε ηλικία μόλις 46 ετών, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες μέχρι στιγμής για τα αίτια του θανάτου της.

Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Dolores O’Riordan. Ο οποίος διευκρίνισε πως η -μόλις 46 ετών- τραγουδίστρια άφησε την τελευταία της πνοή στο Λονδίνο.

Η 46χρονη τραγουδίστρια κατάγονταν από την πόλη Limerick της Ιρλανδίας και έκανε τεράστια, παγκοσμίου επιπέδου επιτυχία ως τραγουδίστρια του συγκροτήματος Cranberries, κυρίς κατά την δεκαετία του 1990.

Η δήλωση του ατζέντη της αναφέρει: «Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Cranberries, από την Ιρλανδία, βρισκόταν στο Λονδίνο για μια σύντομη ηχογράφηση. Δεν υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή«.

Ο ίδιος προσέθεσε: «Τα μέλη της οικογένειάς της άκουσαν συντετριμμένα τα νέα και ζήτησαν δικακριτικότητα αυτές τις δύσκολες ώρες«.

Λίγο αργότερα ανάρτηση έγινε και στον επίσημο λογαριασμό των Cranberries, στο Facebook.

Η Dolores O’Riordan ήταν μόλις 18 ετών όταν πήρε τα «ηνία» του συγκροτήματος «The Cranberries». Ήταν ένα συγκρότημα που έμελλε να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά παγκοσμίως.

Η ζωή της Dolores O’Riordan ήταν -εκτός από σύντομη- πολυτάραχη. Είχε γίνει γνωστό στο παρελθόν πως έπασχε από ψυχικές ασθένειες, μεταξύ των οποίων και διπολική διαταραχή.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com