Νέα

Ο “βασιλιάς του Instagram” Νταν Μπιλζέριαν αποκάλυψε με πόσες γυναίκες έχει πάει σε μια μέρα

Ο αυτοαποκαλούμενος “βασιλιάς του Instagram”, Νταν Μπιλζέριαν, ο οποίος είναι γνωστός για τον ξέφρενο τρόπο ζωής του, πρόσφατα ζήτησε από τους 32,6 εκατομμύρια οπαδούς του να του στείλουν ένα μήνυμα από το κινητό τους και να του κάνουν ότι ερώτηση θέλουν.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Νταν Μπιλζέριαν είναι ένας κακομαθημένος Playboy και κληρονόμος μιας αρκετά μεγάλης περιουσία. Έγινε γνωστός μέσα από τα ξέφρενα πάρτυ, τις πολλές ημίγυμνες γυναίκες που τον περιτριγυρίζουν, τα όπλα, τα πούρα και φυσικά τα χρήματα του, μεγάλο μέρος των οποίων ξοδεύει στον τζόγο

Ο ίδιος δηλώνει ηθοποιός, ωστόσο θα λέγαμε ότι του ταιριάζει περισσότερο ο τίτλος του “φραγκάτου τύπου που νομίζει πως είναι επαγγελματίας παίκτης του πόκερ”, καθώς τζογάρει εκατομμύρια δολάρια στα τσόχινα τραπέζια του Λας Βέγκας. Πολλοί άντρες ζηλεύουν τον ανεξέλεγκτο τρόπο ζωής του – πάρτι, ποτό, όργια – αυτός ωστόσο είναι ο λόγος που έχει πάθει ανακοπή καρδιάς τρεις φορές.

https://www.instagram.com/danbilzerian/?utm_source=ig_embed

Χθες λοιπόν ο Μπιλζέριαν, αποφάσισε να αφιερώσει μερικές ώρες στους οπαδούς του στο Instagram, ζητώντας τους να τον ρωτήσουν ότι θέλουν μέσω μηνημάτων. Ζήτησε επίσης να του κάνουν απλές ερωτήσεις, ωστέ να μην χρειάζεται να απαντήσει με πολλές παραγράφους.

Η πρώτη ερώτηση που απάντησε ο Μπιλζέριαν ήταν “με πόσες διαφορετικές γυναίκες έχεις κοιμηθεί σε μια μέρα;” Η απάντησή του; Οκτώ.

Ρωτήθηκε επίσης πότε θα κυκλοφορήσει το βιβλίο για την ζωή του (για τον τίτλο του οποίου πρόσφερε 5.000 δολάρια σε όποιον βρει τον κατάλληλο) και απάντησε, “Τον Μάρτιο. Αξίζει την αναμονή”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπιλζέριαν απαντά σε ερωτήσεις των οπαδών του, καθώς το περασμένο Ιούλιο ρωτήθηκε πόσες φορές κάνει σεξ την εβδομάδα. Ο ίδιος ανέβασε ένα story λέγοντας: “Θα έλεγα, κατά μέσο όρο, τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Ναι, οπότε τουλάχιστον δεκατέσσερις (φορές την εβδομάδα).”

perpetual.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com