Νέα

Κέλλυ Κελεκίδου: «Μάγεψε» στο πλευρό του Σταμάτη Κραουνάκη

Μοναδικές μουσικές στιγμές χάρισε στο τηλεοπτικό κοινό η σύμπραξη της Κέλλυς Κελεκίδου με τον Σταμάτη Κραουνάκη, στο πλαίσιο της εκπομπής «Σπίτι Με Το Mega» που ήταν αφιερωμένη στον σπουδαίο δημιουργό, το βράδυ του Σαββάτου.

Ο καταξιωμένος Σταμάτης Κραουνάκης και η πολυτάλαντη Κέλλυ Κελεκίδου παρουσίασαν για πρώτη φορά τηλεοπτικά τη μουσική τους σύμπραξη, το «Βασανίζομαι».
Το δυνατό ζεϊμπέκικο κυκλοφόρησε από την Panik Platinum πριν από λίγους μήνες και αμέσως ξεχώρισε στις προτιμήσεις του κοινού και το ραδιοφωνικό airplay, ενώ τα δύο videos που το συνοδεύουν, ένα από το studio ηχογράφησης και ένα ανατρεπτικό music video, έχουν ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο YouTube views.

Παράλληλα, με το μοναδικό της τρόπο, η Κέλλυ Κελεκίδου ερμήνευσε το «Θεός Αν Είναι», ένα από τα θρυλικά και διαχρονικά «διαμάντια», σε μουσική Goran Bregovic και στίχους Λίνας Νικολακοπούλου, ένα τραγούδι με ιδιαίτερη σημασία για εκείνη καθώς το έχει αφιερώσει στη μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Η ξεχωριστή κι ανεπανάληπτη βραδιά ολοκληρώθηκε με την Κέλλυ Κελεκίδου να ενώνει τη φωνή της με τους υπόλοιπους εκλεκτούς καλεσμένους -τους Ελένη Βιτάλη, Χρήστο Γεροντίδη, Φοίβο Δεληβοριά, Σάκη Καραθανάση, Μανώλη Μητσιά, Κώστα Μπουγιώτη και Γιώργο Στιβανάκη- και όλοι μαζί να τραγουδούν δίπλα στον Σταμάτη Κραουνάκη το νέο τραγούδι που έγραψε, με τίτλο «Ξέρω Που Πάω».

Δείτε το video από την εκπομπή: 
https://www.instagram.com/p/CHTUaxkFh87

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com