Νέα

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε: “Στην καραντίνα πήρα 10 κιλά”

Η Κατερίνα Στικούδη αυτή τη σεζόν παρουσιάζει το “My Style Rocks” μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και κάθε απόγευμα δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές.

Στο πρώτο lockdown τα γυρίσματα του reality μόδας να διακόπηκαν λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, γεγονός που “έκλεισε” την παρουσιάστρια και τραγουδίστρια στο σπίτι της. Η ίδια πέρασε την καραντίνα μαζί με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, πράγμα που θα κάνει και τώρα.

Δίνοντας συνέντευξη στο περιοδικό Grande, η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για την πανδημία, αναφέρθηκε σε αυτά που της έχουν λείψει την τελευταία χρονιά με τον κορονοϊό, ενώ αποκάλυψε ότι στην πρώτη καραντίνα πήρε 10 ολόκληρα κιλά.

-Τι σε κάνουν να νιώθεις τα μέτρα, οι καθημερινές ανακοινώσεις και η όλα κατάσταση με την πανδημία; Βλέπω ότι είναι κάτι που σε αφορά πολύ. Να ξεκινήσουμε με αυτό;

Να ξεκινήσουμε με αυτό, αλλά καλό είναι να το δούμε με αισιοδοξία. Όλους μας μάς αφορά το καθετί που γίνεται σε αυτό τον κόσμο, άσχετα με το ποια δουλειά κάνει ο καθένας. Είμαστε πάνω στη γη, ζούμε σε αυτή τη χώρα και λίγο πολύ, όλοι επηρεαζόμαστε, θέλω να πιστεύω ότι το ‘21 που θα έρθει θα μας βρει υγιείς, τουλάχιστον, να μη φοβόμαστε όσον αφορά την πανδημία, θέλω να πιστεύω ότι η πανδημία θα φύγει και δεν θα ξαναγυρίσει γιατί υπάρχουν πάρα πολλές ευπαθείς ομάδες που ζουν κάθε μέρα με πολύ άγχος. Τυχαίνει να έχω και εγώ στην οικογένεια μου ανθρώπους που ανήκουν σε ευπαθή ομάδα, οπότε έχω μεγάλο φόβο και τρόμο για την οικογένεια μου και θέλω πολύ να βρούμε ξανά την κανονικότητα μας.

-Τι είναι αυτό που σου έχει λείψει από την κανονικότητα;

Μου έχει λείψει η ανεμελιά. Βλέπουμε πόσο σημαντικό είναι τελικά το να βγεις έξω και να κάνεις μια βόλτα, κάτι που δεν το αναγνωρίζαμε πριν. Υπάρχουν φόρες που βγαίνω από το σπίτι, ξεχνάω τη μάσκα που είναι μια υποχρέωση που έχουμε όλοι να κάνουμε και επιστρέφω πίσω να την πάρω. Θέλω να φεύγω από το σπίτι για να πάω στη δουλειά ή μια βόλτα ή στο σούπερ μάρκετ, όπως έφευγα παλιά…

– Πες μου μια συχνή σκέψη που κάνεις όταν κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη Κατερίνα.

Υπάρχουν δύσκολες μέρες που δεν νιώθω καλά, έχει να κάνει καθαρά με τη ψυχολογία μας και όχι με το είδωλο που βλέπουμε στον καθρέφτη. Κάποιες ήμερες όντως νιώθω πολύ καλά και κάποιες άλλες νιώθω περίεργα. Προσέχω και φροντίζω τον εαυτό μου και θέλω να μου αρέσω και αν τύχει να πάρω κάποια κιλά θα λάβω έκτακτα μέτρα.

Γιατί μου έχει τύχει και εμένα -ειδικά μέσα στην καραντίνα- να πάρω δέκα ολόκληρα κιλά. Το έκανα ωστόσο με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση, γιατί ήταν μια ευκαιρία να χαλαρώσω. Έφαγα πραγματικά δίχως αύριο, χωρίς σκέψη γιατί την επόμενη ημέρα δεν θα πήγαινα στη δουλειά. Μέσα σε όλη αυτή τη δυσκολία και τον περιορισμό προσπαθούσα να κάνω πράγματα που δεν θα έκανα διαφορετικά, είτε να κάτσω σπίτι με τον σύντροφο μου και να απολαύσω το σπίτι μου, είτε να φάω το σύμπαν.

-Άρα καταλαβαίνω ότι είσαι ακομπλεξάριστη, δεν προσέχεις σε υστερικό βαθμό την εμφάνιση σου ή τα κιλά;

Προσέχω την εμφάνιση μου σε υστερικό βαθμό όταν έχω κάποια δουλειά να κάνω, γιατί κάνω πρωταθλητισμό, είμαι μαχητής βασικά! Και το λέω έτσι, γιατί μου αρέσει πάρα πολύ το φαγητό. Τα δέκα κιλά στην καραντίνα τα έχασα μέσα σε τρεις εβδομάδες με πάρα πολύ σκληρή προπόνηση μαζί με τον προπονητή μου, τον Ανάσταση Παναγιωτέλη. Δηλαδή, δεν είναι ότι θα αφεθώ, απλά θα υπάρξουν στιγμές που μπορεί να φάω και κάτι ανθυγιεινό, όχι όμως σε καθημερινή βάση. Υπερβολές δεν κάνω.

-Επειδή ασχολείσαι και με το μόντελινγκ, πώς βλέπεις τα plus size μοντέλα που τον τελευταίο καιρό είναι μεγάλη τάση και τα συναντάμε και σε πολλά εξώφυλλα; Κάποιοι σχολιάζουν αρνητικά, λέγοντας πως προβάλλεται η υπερβολή…

«Διαφωνώ, δεν προβάλλεται η υπερβολή, προβάλλεται ένα shape ενός ανθρώπου που υπάρχει, ζει και έχει ανάγκη από μόδα. Δεν θεωρώ ότι η μόδα έχει περιορισμούς και ούτε ότι είναι για συγκεκριμένους ανθρώπους. Εγώ πιστεύω ότι είμαστε όλοι ίσοι και ότι αν κάποιος έχει κάποια κιλά παραπάνω και νιώθει καλά και έτσι θέλει να βλέπει τον εαυτό του, έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει.

Και μου αρέσει πάρα πολύ που στο χώρο της μόδας, που είναι πάρα πολύ σκληρός, που αρχίζουν να «πέφτουν» κάποια στερεότυπα και γίνεται ο κόσμος πιο ανοιχτόμυαλος και δεν κριτικάρει τόσο εύκολα ο ένας τον άλλον. Αρχίζουμε λίγο να προβληματιζόμαστε για κάποια πράγματα. Στο παρελθόν, υπήρχε και bullying όσον αφορά το shape, το σώμα, τις καμπύλες, τα κιλά μιας γυναίκας και ενός άνδρα, αντίστοιχα. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό στις μέρες μας αρχίζει να περιορίζεται».

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com