Νέα

Διονύσης Σχοινάς: Η αποκάλυψη για το γάμο του, τα μέτρα ασφαλείας, το νέο τραγούδι

Ο Διονύσης Σχοινάς, από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς του, έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κάνει τη νυχτερινή Αθήνα να χορεύει στους… ρυθμούς του, αφού άφησε ιστορία με τις live εμφανίσεις του σε όσα μαγαζιά κι αν τραγούδησε… Αυτά βέβαια μέχρι την εμφάνιση του κορονοϊού που πάγωσε τα… πάντα! Ο Διονύσης έχει μια υπέροχη οικογένεια που τη λατρεύει. Η Καίτη Γαρμπή και ο γιος του που του μοιάζει εκπληκτικά είναι όλη του η ζωή. Σήμερα ο Διονύσης Σχοινάς κυκλοφορεί το νέο του  βίντεο κλιπ, με το τραγούδι “Ξύπνησα κάπως” από την Panik Records και δηλώνει ενθουσιασμένος!

Ο Διονύσης Σχοινάς, αποκαλύπτει στο ΤLIFE, τι αγαπάει περισσότερο στην Καίτη Γαρμπή, ποιος ζηλεύει περισσότερο τον άλλο,και τι μέτρα ασφαλείας παίρνει μετά τη ληστεία στο σπίτι τους πριν μήνες! Μιλά όμως και  για το γιο του που περπατά στα χνάρια του μπαμπά του αφού ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο του τραγούδι!

Ο γιος σου σου είναι ίδιος με σένα κατά γενική ομολογία αλλά τελευταία η Καίτη βγάζει κάτι φωτογραφίες περί ομοιότητάς τους! Τελικά σε ποιον πιστεύεις ότι μοιάζει ο Δημήτρης; 

Ο Δημήτρης γεννήθηκε από ένα μεγάλο έρωτα και μεγαλώνει με πολλή αγάπη. Αυτό σημαίνει ότι έχει πάρει κι απ’ τους δυο μοιρασμένα τα καλύτερα χαρακτηριστικά του καθένα μας!

Πότε θα ακούσουμε τα τραγούδια του Σχοινά junior;

Έχει γράψει ένα δικό του τραγούδι και στις αρχές του καινούργιου χρόνου πιστεύω πως θα κυκλοφορήσει.

Πως βλέπεις να εξελίσσεται όλο αυτό με τον κορονοϊό; Κάνεις τα τελευταία χρόνια live που γίνονται συνέχεια sold out. Πως νιώθεις χωρίς αυτά; 

Γενικά είμαι ένας αισιόδοξος άνθρωπος, όμως, έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση με τον κορονοϊό λιγοστεύουν οι ελπίδες μας στο εδώ και τώρα εννοώ. Μου λείπουν πολύ οι live εμφανίσεις, έχουμε ετοιμάσει με την Καίτη εδώ και μήνες ένα εκρηκτικό πρόγραμμα για να το παρουσιάσουμε στο «Estate» της Αθήνας και καθόμαστε σπίτι μας όπως όλοι οι συνάδελφοι μας. Διαδικτυακά θα ήθελα πάλι κάτι να κάνουμε με την Καίτη όπως επίσης βλέπω σε μεγάλη εξέλιξη από ξένους καλλιτέχνες το live streaming, αλλά και από δικούς μας εδώ στην Ελλάδα. Δεν θέλω να το σκέφτομαι αλλά ίσως τελικά για κάμποσο καιρό αυτός θα είναι ο μοναδικός τρόπος για να έχουμε επαφή με το κοινό μας.

 

Τι αγαπάς πιο πολύ στην Καίτη;

Την ομορφιά της και τον δυναμισμό της.

Με το χέρι στην καρδιά… Διονύση Ποιος από τους δυο σας ζήλευε (και ζηλεύει) τον άλλον πιο πολύ;

Και οι δύο το ίδιο!

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το «μυστικό της επιτυχίας» του έρωτα και του γάμου σας;

Η αγάπη, ο έρωτας, ο σεβασμός κι ο θαυμασμός του ενός προς τον άλλον και η ελευθερία που έχουμε μέσα στη σχέση μας.

Πριν μήνες είχατε ένα δυσάρεστο συμβάν στο σπίτι σας, όταν πέσατε θύματα ληστείας… Τι φοβήθηκες εκείνη τη στιγμή; Έχεις πάρει κάποια μέτρα πλέον ώστε να μην ξανασυμβεί;

Φοβήθηκα για τη ζωή του παιδιού μου και της γυναίκας μου. Πλέον, έχουμε πάρει δρακόντεια μέτρα δυστυχώς…

 «Ξύπνησα Κάπως» το νέο σου τραγούδι, που κυκλοφορεί από την Panik Records. Μίλησέ μας γι’ αυτό και για το πρωτότυπο video που το συνοδεύει 

Το «Ξύπνησα Κάπως» γράφτηκε από δύο νέα παιδιά, τον Γιάννη Φακίνο και τον Θοδωρή Μάκρα και έχει μία φρεσκάδα και μια αμεσότητα που είναι ακριβώς μέσα στην καρδιά της εποχής! Το βίντεο είναι πραγματικά πρωτότυπο! Και εκεί επέλεξα να συνεργαστώ με έναν νέο σε ηλικία σκηνοθέτη, τον Γιώργο Μπενιουδάκη, για να μου δώσει τη φρέσκια του ματιά. Έχει πολύ ενδιαφέρον, με πολλές σκηνές και γρήγορες αλλαγές. Πήγαμε παντού, κουραστήκαμε πολύ, αλλά βγήκαν εικόνες εκπληκτικές!

Πως ξυπνάς κάθε πρωί; Ξυπνάς κάπως ή “οκ” με όλα όσα συμβαίνουν;

Ναι «ξυπνάω κάπως», με αρκετό άγχος γι’ αυτά που συμβαίνουν. Προσπαθώ να ζω το παρόν με την οικογένειά μου, τους φίλους μου, να δουλεύω για να ετοιμάσω τον δίσκο μου, αλλά σίγουρα με φοβίζει το μέλλον γιατί είναι αβέβαιο έτσι όπως συνεχίζουν να πηγαίνουν τα πράγματα.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com