Νέα

Στέλιος Ρόκκος: Τα νεότερα για την υγεία του – Τι δήλωσε ο θεράπων ιατρός του

Ανησυχία προκάλεσε μέσα στο Σαββατοκύριακο η είδηση πως ο Στέλιος Ρόκκος μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τη Λήμνο στην Αθήνα με συμπτώματα εγκεφαλικού.

Ένα 24ωρο μετά το περιστατικό, μέσω ανάρτησης στα social media ευχαρίστησε τους γιατρούς που τον βοήθησαν να ξεπεράσει άμεσα το όποιο πρόβλημα είχε προκύψει ενημερώνοντας πως βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

Το πρωί της Δευτέρας 16/1, ο θεράπων γιατρός του, Εμμανουήλ Καλλιέρης, μέσα από την εκπομπή Happy Day μετέφερε τα νεότερα για την υγεία του. Συγκεκριμένα, ο γιατρός του Στέλιου Ρόκκου τόνισε πως ο τραγουδιστής έχει ξεπεράσει πλήρως το οποιοδήποτε πρόβλημα και πως πολύ σύντομα αναμένεται να πάει εξιτήριο για να επιστρέψει στην καθημερινότητά του.

«Πέρασε μια μικρή περιπέτεια, η κατάστασή του είναι απόλυτα σταθερή. Δεν έχει αφήσει κανένα πρόβλημα. Είμαστε αισιόδοξοι. Όλα έχουν πάει εξαιρετικά καλά και σε λίγες ημέρες θα φύγει από το νοσοκομείο. Είναι ένας εξαιρετικός ασθενής, πολύ ευγενής και πειθαρχημένος με εξαιρετικό ήθος.

Ο συνάδελφος στη Λήμνο το αντιμετώπισε πολύ σωστά, κατάλαβε αμέσως ότι πιθανόν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μεταφέρθηκε αμέσως στην Αθήνα και αντιμετωπίστηκε πλήρως. Δε μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες αλλά δεν έχασε ποτέ τις αισθήσεις του. Η σύζυγός του είναι 24 ώρες το 24ωρο δίπλα του. Δε μπορώ να πω πότε θα πάρει εξιτήριο αλλά θα γίνει πολύ σύντομα. Θα μπορέσει να επανέλθει κανονικά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Έγινε, όπως λέει και ο ίδιος, ολοκαίνουργιος» ανέφερε ο θεράπων ιατρός του Στέλιου Ρόκκου.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com