Νέα

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ο παράφορος έρωτάς τους και η επανασύνδεση μετά τον χωρισμό!

Οι μεγάλοι έρωτες πάνε στον Παράδεισο, λένε… Κάποιοι, όμως, είναι μοιραίο και να μη τελειώσουν ποτέ! Τα τελευταία τρία χρόνια, ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της showbiz ήταν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία. Η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο κούκλος ποδοσφαιριστής, παρά τη σχέση από απόσταση, τα σύννεφα και τα σκαμπανεβάσματα, φαίνεται πως συνεχίζουν να ζουν ένα παράφορο έρωτα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα πριν τέσσερα χρόνια και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού δεν έχασε ευκαιρία για να την φλερτάρει. Όπως λέει άνθρωπος που γνωρίζει την Ελένη, εκείνη κολακεύτηκε πολύ, ωστόσο εν τέλει άργησε να συμβεί κάτι ανάμεσά τους. Πριν δυο χρόνια, ωστόσο, η Ελένη Φουρέιρα δεν δίστασε να επιβεβαιώσει τη σχέση της με τον γοητευτικό ποδοσφαιριστή και από τότε δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει μαζί σε κοινές εξόδους και βόλτες.

Τόσο η Ελένη όσο και ο Αλμπέρτο στήριζαν ο ένας τον άλλον σε κάθε επαγγελματικό τους βήμα και προχωρούσαν μαζί, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, κυκλοφορούσαν συνεχώς δημοσιεύματα που τους ήθελαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι που βέβαια δεν ίσχυε ποτέ, καθώς και οι δύο είχαν βάλει σκοπό να επικεντρωθούν στην καριέρα τους.

Πριν μερικούς μήνες, όμως, έσκασε σαν “βόμβα” στα ειδησεογραφικά γραφεία πως η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Το ερωτευμένο ζευγάρι που ήταν μαζί τρία χρόνια αποφάσισε τον Ιανουάριο του 2020 να χωρίσει – ή τουλάχιστον αυτό είχε διαρρεύσει.

Από τη μία η μεταγραφή του Αλμπέρτο από τον Ολυμπιακό για την ομάδα Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας και από την άλλη η εκτόξευση της καριέρας της Ελένης στο εξωτερικό, είχε δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στο πώς οι δυο τους μπορούν να συντονιστούν και να συναντηθούν. Να σου θυμίσουμε, μάλιστα, πως η Ελένη Φουρέιρα ταξίδεψε για τρεις μήνες περίπου στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Los Angeles, για να κυνηγήσει τα όνειρά της και να κάνει ραντεβού με ξένους παραγωγούς. Κάτι που, όμως, είχε ως συνέπεια το τέλος της σχέσης της με τον Αλμπέρτο Μποτία…

Κάποιες φωτογραφίες, όμως, που δημοσιεύτηκαν στα περιοδικά ήταν αρκετές για να πυροδοτήσουν τις φήμες περί επανασύνδεσης του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού. Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία φαίνεται πως αποφάσισαν να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στη σχέση τους και από τότε δεν σταματούν τις κοινές βραδινές εξόδους στα νότια προάστια, όπου και μένει τα τελευταία χρόνια η τραγουδίστρια.

Το ζευγάρι ζει τον έρωτά του και προσπαθεί να κρατά όσο το δυνατόν πιο χαμηλούς τόνους στη σχέση του, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει επιβεβαιώσει κανείς από τους δυο τους την επανασύνδεση.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com