Νέα

Άγριες Μέλισσες: Spoiler – Σοκ για τον Δούκα! Mαθαίνει για την παράνομη, ερωτική σχέση της Μυρσίνης με τον Κυπραίο

Ανατροπές με εξελίξεις που κόβουν την ανάσα διαδραματίζονται στις “Άγριες Μέλισσες” και στα προσεχή επεισόδια που θα δούμε, σε λίγο καιρό. Ο Δούκας, νιώθοντας το κλοιό να σφίγγει γύρω του,  από το ένταλμα σύλληψης, το οποίο, εκδόθηκε εις βάρος του, για την υπόθεση με την βιομηχανική ζώνη, το σκάει από το Διαφάνι. Μάλιστα, λίγο πριν φύγει, ορίζει προς έκπληξη, όλων, διαχειριστή της οικογενειακής του, περιουσίας, τον Νικηφόρο, προκαλώντας δυσάρεστη έκπληξη, στον αδελφό του, Κωνσταντή.

Επίσης, ο Δούκας Σεβαστός, μαζεύοντας τα πράγματα του, για να τα πάρει μαζί του, στη κρυψώνα που έχει βρει, παίρνει μαζί του και όλους τους φακέλους που έχει λάβει, το τελευταίο, χρονικό διάστημα.  Στο μεταξύ ο Κυπραίος, νωρίτερα με σκοπό, να εκδικηθεί την Μυρσίνη, έχει στείλει ταχυδρομικώς, τον φάκελο, “φωτιά” με τις φωτογραφίες της Μυρσίνης, στο κρεβάτι της ηδονής.


Και φτάνει η στιγμή, που ο Δούκας ανοίγει το φάκελο, με το επίμαχο, φωτογραφικό υλικό και παθαίνει σοκ. Βλέποντας τη Μυρσίνη, ημίγυμνη, στο ξένο κρεβάτι,  βγάζει μία μεγάλη κραυγή και ξεσπά σε λυγμούς. Ο σκληροτράχηλος άρχοντας του χωριού, μη αντέχοντας, να αντικρίζει τις εικόνες της γυναίκας του, στο κρεβάτι κάποιου άλλου άντρα, αρχίζει να κλαίει σαν μικρό παιδί. Δεν μπορεί να πιστέψει πως η γυναίκα της ζωής του, η μητέρα των παιδιών του,τον πρόδωσε με αυτόν τον ύπουλο τρόπο.


Μάλιστα, στη συνάντηση που θα έχει ο Δούκας με τη Μυρσίνη θα της ζητήσει εξηγήσεις για τις φωτογραφίες και στη συνέχεια  θα της ζητήσει να χωρίσουν. Εκείνη θα αρνηθεί αλλά αυτό που θα κάνει μετά ο Δούκας θα είναι χειρότερο κι απ΄το θάνατο για την Μυρσίνη!

tlife.gr

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com