Νέα

Survivor spoiler 18/04: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Μια ακόμη… γλυκιά εβδομάδα έχει ξεκινήσει στο Survivor 5, αφού τα πάρτι και τα γλέντια τελείωσαν και μπροστά μας έχουμε ορισμένες αρκετά κρίσιμες στιγμές, καθώς αναμένεται να μάθουμε πολύ σύντομα τον πρώτο παίκτη, ο οποίος και θα αποχωρήσει μετά την ένωση.

Μπορεί να είναι και τυχερός εν μέρει, εδώ που τα λέμε, αφού μπορεί η χθεσινή (17/4) πρώτη μέρα της συνύπαρξης των δύο πλευρών να μην επεφύλασσε κάποια μεγάλη κόντρα ή ένταση, αλλά αυτό δε θα κρατήσει για πολύ. Όταν, ειδικά, έχεις τον Κωσταντίνο Εμμανουήλ στην καλύβα, πού να αντέξεις..

Σε κάθε περίπτωση, οι παίκτες των δύο ομάδων ζουν πια μια διαφορετική καθημερινότητα και οφείλουν να προσαρμοστούν μέσα σε αυτή. Δεν είναι, σίγουρα, εύκολο να βρίσκονται μαζί 17 άτομα στην ίδια παραλία και να πρέπει να μοιραστούν τα πάντα, αλλά αυτά προβλέπει το παιχνίδι και πρέπει να συμβιβαστούν, σκεπτόμενοι πως μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το φινάλε του πέμπτου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor spoiler: Όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, θα μάθουμε ποιος είναι ο πρώτος παίκτης, που αποχωρεί μετά το πάρτι της ένωσης και η αλήθεια είναι, ότι αυτό αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς θα είναι… το πρώτο αίμα στο δρόμο για το Γαλάτσι για τους υπόλοιπους παίκτες, με την κόκκινη ομάδα ήδη να κινδυνεύει, λόγω της απώλειας στην πρώτη ασυλία, να χάσει κάποιον, με τον Γιώργο Κατσαούνη να είναι ήδη υποψήφιοI.

Ποιοι θα ακολουθήσουν, ωστόσο, τον αγρότη της κόκκινης ομάδας; Αν ισχύει, ότι οι «Κόκκινοι» κερδίζουν τη δεύτερη ασυλία, όπως είναι οι πρώτες μας πληροφορίες, τότε σίγουρα πρέπει να θεωρούμε υποψήφιο τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, με τον επόμενο παίκτη να προκύπτει μάλλον από όποιον έχει την ατομική ασυλία. Η Στέλλα Ανδρεάδου πρέπει να θεωρείται, ότι κινδυνεύει και πάλι, ενώ στην αντίπερα όχθη την ατομική ασυλία έχει η Ναυσικά, που λογικά θα υποδείξει έναν εκ των Νίκου Γιάννη και Τζο Μαριδάκη.

Athensmagazine.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com