Νέα

Survivor 2022: Διπλή αποχώρηση για τους Μαχητές και ξέσπασμα σε λυγμούς

Μία καταστροφική και γεμάτη ένταση εβδομάδα για τους Μαχητές ολοκληρώθηκε στο Survivor 2022, με διπλή αποχώρηση και ακόμη ένα «εκρηκτικό» Συμβούλιο του Νησιού.

Ετσι, οι Μαχητές που τον τελευταίο καιρό πάνε από το κακό στο χειρότερο σε όλα τα επίπεδα (και ειδικά στις μεταξύ τους σχέσεις, αφού τα «στρατόπεδα» που έχουν διαμορφωθεί βρίσκονται συνεχώς στα χαρακώματα), αποδυναμώθηκαν ακόμη περισσότερο.

Πάντως, η ομάδα των Μαχητών κατάφερε να σηκώσει έστω και για λίγο κεφάλι και παρά τις αποχωρήσεις και τις συνεχόμενες ήττες, κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο του φαγητού και να φάνε έπειτα από 20 μέρες. Ποιο ήταν το έπαθλο; Κρουασάν, τα οποία και απόλαυσαν με την ψυχή τους.

Οι υποψήφιοι γι’ αυτή την εβδομάδα ήταν η Πελαγία Καζολέα, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης και ο Σπύρος Μαρτίκας, με το παρασκήνιο να δίνει και να παίρνει.

Ωστόσο, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο είναι η Πελαγία!

Μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, η Πελαγία δήλωσε: «Το έζησα 100% και γνώρισα ανθρώπους που θα έχω κι έξω στη ζωή μου. Η αλήθεια μου άρεσε σε λιγότερους ανθρώπους και σε άλλους περισσότερο το σόου κι η διπροσωπεία. Θα στηρίζω με όλη μου την καρδιά ανθρώπους που συμπάθησα κι από τους Μπλε κι από τους Κόκκινους. Ελπίζω να φτάσει η Ασημίνα στον τελικό. Μπορεί κάποιος να τρέχει καλύτερα κι από μέτριος να γίνει πιο καλός. Αυτό μαθαίνεται κι εκπαιδεύεται. Το να μάθεις και να έχεις καλό χαρακτήρα γεννιέσαι με αυτό και δεν είναι κάτι που μπορείς να γίνεις».

Εκείνες που δεν άντεξαν την αποχώρηση της Πελαγίας, πάντως, ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Σοφιάννα Αβραμάκη, οι οποίες ξέσπασαν σε λυγμούς που φεύγει η φίλη τους.

Πέραν της Πελαγίας, βέβαια, όπως είχε γίνει γνωστό αποχωρεί για λόγους υγείας και ο παρκουρίστας Αγγελος Πούλης, με τους Μαχητές να μετρούν δύο μαζεμένες απώλειες.

iefimerida.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com