Νέα

Κριστιάννα Μπέτα: Νατάσα Θεοδωρίδου και Δημήτρης Μπέτας στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της κόρης τους

Τα εγκαίνια της δεύτερης ατομικής έκθεσης της Κριστιάννας Μπέτα πραγματοποιήθηκαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας 4/3 στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς.

Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου από τον πρώτο της γάμο, η οποία μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Λονδίνου τα τελευταία χρόνια, έχει επιλέξει να αφοσιωθεί στη ζωγραφική αφήνοντας πίσω της την καριέρα στη νομική.

«Έχω σπουδάσει στο πολιτικό της νομικής, μετά έκανα ένα μεταπτυχιακό στα ναυτιλιακά, μετά έφυγα Λονδίνο, όπου τελείωσα νομική. Η μαμά μου μου έλεγε να κάνω ότι θέλω και να είμαι ευτυχισμένη. Επειδή ζωγράφιζα από πάρα πολύ μικρή και με παρότρυναν να ασχολούμαι με την τέχνη. Την ημέρα που αποφάσισα να παραιτηθώ από την δουλειά μου στη νομική και πήρα τηλέφωνο τους γονείς μου, ήταν πολύ χαρούμενοι και οι δύο. Το ότι μεγάλωσε σε έναν σπίτι με καλλιτέχνη με επηρέασε», ανέφερε χθες στην εκπομπή “Πρωινό” η Κριστιάννα Μπέτα, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη λίγε μόνο ώρες πριν τα εγκαίνια της έκθεσής της. (δες εδώ όσα είπε)

Από τα εγκαίνια της έκθεσής της δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει η μητέρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου με την οποία είναι αχώριστες αλλά και ο πατέρας της και Τάκης Μπέτας.

Το παρών όμως έδωσαν και αρκετά πρόσωπα από τον χώρο της ελληνικής showbiz, ανάμεσά τους οι: Αθηνά Οικονομάκου, Έλλη Κοκκίνου, Αμαρυλλίς, Γιώργος Λιάγκας, Γιώργος Κακοσαίος, Κώστας Τσουρός και η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Το TLIFE βρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης και εξασφάλισε μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες

Η Νατάσα Θεοδωρίδου με την κόρη της Κριστιάννα Μπέτα και τον πρώην σύζυγό της Τάκη Μπέτα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου με την κόρη της Κριστιάννα Μπέτα και τον πρώην σύζυγό της Τάκη Μπέτα

Κριστιάννα Μπέτα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο πρώην σύζυγός της Τάκης Μπέτας

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο πρώην σύζυγός της Τάκης Μπέτας – Δίπλα τους ο Πάνος Κατσαρίδης

Νατάσα Θεοδωρίδου

Νατάσα Θεοδωρίδου

Κριστιάννα Μπέτα

Κριστάννα Μπέτα, Γιώργος Κακοσαίος

Κριστάννα Μπέτα, Γιώργος Κακοσαίος

Θέμης Γεωργαντάς, Κριστιάννα Μπέτα, Ανέστης Ευαγγελόπουλος

Νατάσα Θεοδωρίδου, Κριστιάννα Μπέτα, Έλλη Κοκκίνου

Ελλη Κοκκίνου

Γιώργος Μυλωνάκης, Τίνα Μεσσαροπούλου

Αμαρυλλίς

Αθηνά Οικονομάκου

Κώστας Τσουρός, Κριστιάννα Μπέτα

Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιώργος Λιάγκας

Θάνος Μαρίνης

Η έκθεση της Κριστιάννας Μπέτα θα διαρκέσει μέχρι τις 10/4 και φέρει τον τίτλο «Through my eyes». Τα έργα είναι γεμάτα χρώμα και φως, με εικόνες που περνούν μέσα από τα μάτια της BettaK, όπως είναι το όνομα με το οποίο υπογράφει.

Να θυμίσουμε πως η πρώτη ατομική έκθεση της Κριστιάννας Μπέτα παρουσιάστηκε τον Αύγουστο του 2022 στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου και είχε τον τίτλο, «Too much of Infinity» .

Πηγή έμπνευσής της αποτελεί μεταξύ άλλων και η μουσική.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

tlife.gr

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com