Νέα

Αλ Πατσίνο, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Άνταμ Ντράιβερ στην νέα ταινία Gucci με πρωταγωνίστρια την Lady Gaga

Πριν λίγους μήνες μάθαμε ότι η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ, Lady Gaga, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ με τίτλο Gucci, η οποία είναι βασισμένη στο βιβλίο “The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed” και έχει ως θέμα την δολοφονία του Maurizio Gucci – εγγονού του ιδρυτή του διάσημου οίκου μόδας.

Στην ταινία η Gaga θα υποδύεται την πρώην σύζυγο του Maurizio, Patrizia Reggiani, η οποία μετονομάστηκε σε “The Black Widow” από τα μέσα ενημέρωσης, εξαιτίας της καταδίκης της σε 29 χρόνια φυλάκισης το 1998 για την ενορχήστρωση τη δολοφονίας του Maurizio.

Πρόκειται για μια από τις πιο γνωστές δολοφονίες του προηγούμενου αιώνα και η μεταφορά της στην μεγάλη οθόνη σίγουρα θα μας κάνει να παραμιλάμε, καθώς πρόσφατα ανακοινώθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη του cast. Σύμφωνα λοιπόν με νέα δημοσιεύματα, εκτός από την Gaga, στην ταινία θα συμμετέχουν οι θρυλικοί Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Άλ Πατσίνο, που μετά τον “Ιρλανδό” θα τους δούμε μαζί ξανά, καθώς και οι Άνταμ Ντράιβερ  και Τζάρεντ Λέτο.

Μετά τον ρόλο της στο “A Star is Born”, ο οποίος της χάρισε αμέτρητες υποψηφιότητες και βραβεία, καταξιώνοντάς την ως σταρ και στη μεγάλη οθόνη, η Gaga θα γίνει το κεντρικό πρόσωπο στην πολυαναμενόμενη ταινία, καθώς η Reggiani είναι αυτή που προσέλαβε έναν εκτελεστή για να σκοτώσει τον Maurizio Gucci το 1995. Μετά από 12 χρόνια γάμου και δύο κόρες, ο Gucci την παράτησε για μια άλλη γυναίκα, λέγοντας της πως θα φύγει για επαγγελματικό ταξίδι, χωρίς να γυρίσει ποτέ ξανά σπίτι του.

Μετά από μερικά χρόνια η Reggiani διεγνώσθη με όγκο στον εγκέφαλο, με τις κόρες της να υποστηρίζουν ότι αυτός είναι ο λόγος για τις εγκληματικές τις πράξεις. Η ίδια αφέθηκε ελεύθερη το 2016 μετά από 18 χρόνια φυλάκισης.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες από την MGM το 2021.

perpetual.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com