Νέα

Τομ Χανκς & Ρίτα Γουίλσον: Οι δύο νέοι Έλληνες του Χόλιγουντ με επίσημο διαβατήριο και η διεθνής προβολή της χώρας μας

Την πρώτη τους εβδομάδα ως Έλληνες πολίτες και επίσημα, ζουν στη χώρα μας ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κοινοποίησε μέσω instagram μια φωτογραφία από την Αντίπαρο, όπου το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ ποζάρει με περηφάνια, κρατώντας τα ολοκαίνουργια ελληνικά διαβατήριά του.

«Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είναι πλέον υπερήφανοι Έλληνες πολίτες» έγραψε ο πρωθυπουργός στο instagram, ποζάροντας μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, πλάι στον Τομ Χανκς και τη Ρίτα Γουίλσον.

Το ζευγάρι και τα παιδιά τους έγιναν επίτιμοι Έλληνες πολίτες πέρυσι, όταν η ελληνική Κυβέρνηση θέλησε να τιμήσει το μεγάλο ενδιαφέρον και τη δραστηριοποίηση του Τομ Χανκς για την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τις φονικές πυρκαγιές του 2018.

«Ο Τομ Χανκς είναι ένα πρόσωπο που έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον για τους ανθρώπους που υπέφεραν από την πυρκαγιά στο Μάτι και προώθησε το θέμα αυτό στα παγκόσμια Μέσα ενημέρωσης» είχε αναφέρει ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Η 63χρονη ελληνικής καταγωγής Αμερικανίδα τραγουδίστρια και 64χρονος Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός που έχει βαφτιστεί μάλιστα Χριστιανός Ορθόδοξος, έχουν μεγάλη σύνδεση και επαφή με τη χώρας μας. Έρχονται πολύ συχνά για διακοπές στην Ελλάδα, καθώς διατηρούν ένα σπίτι στην Αντίπαρο αλλά έχουν αποκτήσει κια ένα ακόμη στην Πάτμο, στην περιοχή Σκάλα.

«Είμαι Ελληνας εδώ και 32 χρόνια. Η Ελλάδα είναι ένα καταφύγιο. Εχω γυρίσει όλον τον κόσμο, έχω πάει στα ομορφότερα μέρη της Γης, πουθενά δεν είναι σαν την Ελλάδα. Η γη, ο ουρανός, το νερό κάνουν καλό στην ψυχή σου. Είναι ιαματικό μέρος. Ειδικά όταν προσαρμοστείς σε αυτό το φανταστικό πρόγραμμα των Ελλήνων, να κοιμάσαι μέχρι το μεσημέρι και να μένεις ξύπνιος και να συζητάς στην ταβέρνα μέχρι τις τρεις τα ξημερώματα. Η καλύτερη ζωή που μπορεί να κάνει κάποιος» είχε δηλώσει ο Τομ Χανκς με ενθουσιασμό μετά τη φετινή τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών όπου τιμήθηκε με το βραβείο Σεσίλ Ντε Μιλ για το σύνολο της προσφοράς του στην Έβδομη Τέχνη.

protothema.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com