Μουσική

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη τεχνική πρόβα της Ελλάδας

Η ώρα της Γιάννας Τερζή για τη δεύτερη πρόβα έφθασε χθες το βράδυ! Εμφανίστηκε με το λευκό μακρύ φόρεμα και το αριστερό της χέρι βαμμένο μπλε. Ο φωτισμός είναι εντυπωσιακός και η κινησιολογία της Γιάννας είναι ανάλογη με το φωτισμό. Στο πρώτο run δεν έδειξε τι συμβαίνει με το βαμμένο χέρι και στη συνέχεια για αρκετή ώρα, είχαμε τεχνικές δοκιμές σε αυτό το σημείο. Στη γέφυρα η κάμερα περιστρέφεται γύρω της και βλέπουμε κοντινά πλάνα, ενώ ο φωτισμός γίνεται πιο σκοτεινός.

Στο δεύτερο run όποιες ατέλειες υπήρχαν φωνητικά, δεν υφίστανται. Αρκετός καπνός κατά τη διάρκεια του δεύτερου κουπλέ. Το εφέ με το βαμμένο χέρι και πάλι δεν διακρίνεται στις οθόνες μας. Στη γέφυρα γονατίζει και έχουμε windmachine. Τελειώνει την ερμηνεία της σκοτεινά.

Τρίτο και τελευταίο run, δυστυχώς ούτε και τώρα ο σκηνοθέτης μπόρεσε να πιάσει το εφέ της ελληνικής αποστολής με το βαμμένο χέρι. Φωνητικά είναι η καλύτερη φορά της Γιάννας. Στο τέλος καπνός καλύπτει τη Γιάννα καθώς αυτή γονατίζει, κάτι που πρώτη φορά βλέπουμε. Μεγαλύτερο χειροκρότημα στο τρίτο run για την συμμετοχή μας!

[wpdevart_youtube]RCAK55gXhJA[/wpdevart_youtube]
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com