Νέα

Μελίνα Νικολαΐδη: Η φωτογραφία μαζί με την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη σε βραδινή έξοδο

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης απολαμβάνουν το φετινό καλοκαίρι μαζί με τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα. Μετά τις διακοπές τους στην Κρήτη αλλά και το σύντομο ταξίδι τους στην Θεσσαλονίκη σειρά είχε η Πάρος.

Μάλιστα, το βράδυ της Τρίτης το ζευγάρι μαζί με την Μελίνα Νικολαΐδη δείπνησαν με τον Λάκη Λαζόπουλο και πέρασαν μια υπέροχη βραδιά γεμάτη συζητήσεις και νόστιμο φαγητό.

Μάλιστα, ο Λάκης Λαζόπουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία στα Instagram Stories του με την 19χρονη Μελίνα Νικολαΐδη να ποζάρει χαμογελαστή στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη.

«Καλημέρα! Μετά μια νύχτα σαν κι αυτήν. Γελάσαμε και εκεί στα χαράματα αρχίσαμε να λέμε τα σχέδια μας ο ένας στον άλλον. Απλώσαμε την πραμάτεια μας στους ουρανούς. Ο Βασίλης Μπισμπίκης θα συμβάλει στην αναβαθμισμένη ΤΕΧΝΩΝ ΕΚΑΤΟ. Η μία των εκπλήξεων. Αλλά πάνω από όλα καλημέρα, σήμερα θα δούμε αγώνα. Περνάγαμε ωραία με Δέσποινα παρέα τα γέλια μας χαλούσαν τις βραδιές. Και το κορίτσι μας το λαμπερό, Μελίνα Νικολαΐδη» έγραψε ο Λάκης Λαζόπουλος πάνω στη φωτογραφία.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com