Νέα

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ξεκαθαρίζει για τον Γιάννη Πλούταρχο – «Εννοείται ότι έκανα πλάκα, μην ψάχνεστε»

«Φωτιές» φαίνεται πως άναψε μια πλάκα που πήγε να κάνει το πρωί της Πέμπτης 28/3 μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέφερε ότι έχει παρεξηγηθεί με τον Γιάννη Πλούταρχο και πως δεν τον θέλει στην εκπομπή του ως καλεσμένο.

Ο τραγουδιστής, απάντησε πως καμία παρεξήγηση δεν υπάρχει ανάμεσά τους καθώς έχουν βρεθεί μόλις δυο φορές από κοντά και τόνισε ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάνει πλάκα. Τα λεγόμενα του Γιάννη Πλούταρχου επιβεβαίωσε ο παρουσιαστής το πρωί της Παρασκευής 29/3.

«Εννοείται ότι κάνω πλάκα για τον Γιάννη Πλούταρχο. Ρε παιδιά, μη ψάχνεστε στα καλά καθούμενα. Από την άλλη, πρέπει να σκέφτομαι κι εγώ διπλά και τριπλά τι λέω όταν πάω να κάνω πλάκα. Είμαι τόσο εντυπωσιασμένος και θαυμάζω τόσο πολύ τον Πλούταρχο σε ό,τι αφορά τον τρόπο της οικογένειάς του, και τους έδωσα συγχαρητήρια σαν γονείς.

Έλα Παναγία μου. Γιάννη, να είσαι καλά όπου κι αν είσαι. Δεν τον έχουμε καλέσει ποτέ στην εκπομπή. Δεν τον κάλεσα γιατί δε βγαίνει… Φιλιά πολλά στον Γιάννη Πλούταρχο. Να είναι καλά και αυτός και η οικογένειά του, που τη θαυμάζω ιδιαίτερα» ξεκαθάρισε μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com