Νέα

Χώρισαν η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια σχέσης!

Μια δυσάρεστη είδηση έγινε πριν λίγες ώρες γνωστή μέσα από τα τουρκικά media. Η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από τρεισήμισι χρόνια σχέσης. Μπορεί όλοι να περιμέναμε να κάνουν το επόμενο βήμα και να παντρευτούν, ωστόσο το γνωστό μοντέλο – που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM – και ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός χώρισαν…

Όπως αναφέρει η Hürriyet, ο Μπουράκ Χακί επιβεβαίωσε τον χωρισμό του από την Χαρά Παππά, αποκαλύπτοντας ότι έφταιξε η απόσταση και όχι κάποιο τρίτο πρόσωπο.

«Είναι αλήθεια. Χωρίσαμε με τη Χαρά. Όμως οι φήμες πως με απάτησε με άλλον στην Ελλάδα είναι μόνο φήμες. Η Χαρά είναι υπέροχος άνθρωπος και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Περάσαμε μαζί τριάμισι όμορφα χρόνια. Σκοπός μας ήταν να παντρευτούμε, αλλά δεν έγινε. Έπρεπε να πάω στην Ελλάδα, αλλά δεν γινόταν και με την απόσταση -λόγω της καραντίνας- η σχέση μας “πάγωσε” και μου ζήτησε να χωρίσουμε. Ήταν δύσκολο για τη Χαρά που έζησε 2 χρόνια στην Τουρκία να τελειοποιήσει τα αγγλικά της και να υπάρχουν ευκαιρίες για τη δουλειά της. Φυσικά και στεναχωρήθηκα από το χωρισμό μας, αλλά πιστεύω ότι είναι η πιο σωστή απόφαση και για τους δυο μας» είπε ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός στα τουρκικά ΜΜΕ.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com