Νέα

“Δίνουν και παίρνουν” τα στοιχήματα για τον επόμενο James Bond! – Δείτε τους υποψήφιους

Στην έναρξη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021, ο Ίντρις Έλμπα δήλωσε ότι δεν πρόκειται να αναλάβει τον ρόλο του James Bond, προκαλώντας ένα βαρύ πλήγμα στους οπαδούς του, οι οποίοι περίμεναν να πως και πως να ανακοινωθεί το ονόμα του.

Η δήλωση του αυτή έκανε λίγο μικρότερη την λίστα με τους επικρατέστερους Bond, το ερώτημα ωστόσο για το ποιος πρόκειται να πάρει την σκυτάλη από τον Ντάνιελ Κρεγκ παραμένει αναπάντητο. Ακόμα και πριν την κυκλοφορία του “No Time to Die”, οι φήμες στο διαδίκτυο οργίαζαν και πολλά ονόματα διάσημων ηθοποιών ήρθαν στο προσκήνιο, αυτό ωστόσο που αναρωτιόμαστε εμείς είναι, γιατί έχει τόση μεγάλη σημασία;

Πραγματικά δεν έχουμε τίποτα καλύτερο να κάνουμε στη ζωή μας από το να συζητάμε ποιος θα είναι ο επόμενος ηθοποιός που θα φορέσει ένα σμόκιν, θα παραλάβει μια Aston Martin και θα κουβαλήσει ένα Waltham PPK μαζί του; Η απάντηση είναι πως όποιος ηθοποιός και αν φορέσει το επόμενο ρολόι της Omega στον καρπό του θα είναι καλός, αρκεί να λάβει υπόψη την συμβουλή του Ντάνιελ Κρεγκ και να “μην τα θαλασσώσει”!

Επειδή ωστόσο όλοι είναι περίεργοι και ήδη στοιχηματίζουν σε εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου, και τώρα που ο Ίντρις “απομακρύνθηκε”, τα μεγάλα φαβορί για την ανάληψη του ρόλου είναι οι Τομ Χάρντι, Ντάμιεν Λούις, Ρίτσαρντ Μάντεν, Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ και Τζέιμς Νορτον, μεταξύ άλλων.

© Jason Kempin / Getty Images / Ideal Image

Σύμφωνα με αρκετές στοιχηματικές εταιρείες στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Πέιτζ, τον οποίο γνωρίσαμε από την επιτυχημένη σειρά Bridgerton του Netflix, έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες (4/6) να γίνει ο επόμενος πράκτορα 007, ενώ δεύτερος έρχεται ο αγαπημένος μας Τομ Χάρντι με πιθανότητες 4/9. Την τρίτη θέση στις προτιμήσεις καταλαμβάνει ο λιγότερο γνωστός ηθοποιός, Τζέιμς Νόρτον, με πιθανότητες 1/4, ενώ την τέταρτη και πέμτη θέση καταλαβάνουν οι Ρίτσαρντ Μάντεν και Ντάμιεν Λούις με πιθανότητες 1/16 και 1/25 αντίστοιχα.

Να σημειώσουμε πως η Λασάνα Λιντς θα μπορούσε να γίνει η πρώτη γυναίκα James Bond, ωστόσο, η παραγωγός του franchise, Barbara Broccoli, πριν αρκετό καιρό άφησε να εννοηθεί πως ο επόμενος James Bond δεν πρόκειται να είναι γυναίκα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο οικοδεπότης της εκπομπής The Late Late Show, Τζέιμς Κόρντεν, όσο και να το θέλει, δεν πρόκειται ποτέ να αναλάβει τον θρυλικό ρόλο.

perpetual.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com