Νέα

Άγριες Μέλισσες: Δείτε ποιος γνωστός ηθοποιός θα υποδυθεί τον άνδρα της Βιολέτας που επιστρέφει

Οι συντελεστές της σειράς Άγριες Μέλισσες έχουν βρει τον τρόπο να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού αλλά και των ηθοποιών που υποδύονται τους ρόλους. Για όλους υπάρχει ένα μυστικό και ένα παρελθόν. Στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς ένα από τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν είναι η Βιολέτα.

Μετά το διασυρμό της από τον Κωνσταντή Σεβαστό  βρήκε λιμάνι, παρηγοριά και αγάπη στο πρόσωπο ενός άλλου Σεβαστού, καλού αυτή τη φορά, του Μιλτιάδη. Και εκεί λοιπόν που η ζωή της αρχίζει να στρώνει και να μπαίνει σε μια σειρά ο άνδρας της -ο οποίος σύμφωνα με το σενάριο την έχει εγκαταλείψει- επιστρέφει και διεκδικεί τόσο την ίδιο όσο και το καφενείο.

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά αποκαλύφθηκε και το όνομα του ηθοποιού που θα παίξει το ρόλο του συζύγου της Βιολέτας που υποδύεται η Θεοφανία Παπαθωμά. Ο ηθοποιός, λοιπόν, που θα ενσαρκώσει τον συγκεκριμένο ρόλο είναι ο Νίκος Ψαρράς.

«Είναι ο νόμιμος σύζυγος της Βιολέτας, δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο, δεν έχουν χωρίσει ποτέ. Δεν διεκδικεί μόνο τη ζωή της Βιολέτας, αλλά και το καφενείο που είναι δικό του», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

https://www.youtube.com/watch?v=3zzxazdGW_Y

protothema.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com