Νέα

Kardashian – Kanye West: Αγωγή – μαμούθ στον πρώην σωματοφύλακά τους, για τις αποκαλύψεις του!

Πριν δεκαπέντε ημέρες περίπου κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα με τις αποκαλύψεις του Steve Stanoulis, του σωματοφύλακα των Kim Kardashian και Kanye West, σχετικά με την απαράδεκτη συμπεριφορά τους. Φαίνεται, ωστόσο, πως το λαμπερό ζευγάρι δεν το άφησε να πέσει κάτω και περνά στην αντεπίθεση!

Σύμφωνα με το TMZ, η διάσημη τηλεπερσόνα και ο εκκεντρικός ράπερ πρόκειται να κάνουν μήνυση στον πρώην σωματοφύλακά τους, ζητώντας του μάλιστα αγωγή 10 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Kim και ο Kanye έστειλαν εξώδικο στον Steve, αμέσως μετά τις απρεπείς δηλώσεις του που είχε κάνει μέσω podcast στο Hollywood Raw.

Στο εξώδικο που έστειλαν η Kim Kardashian και ο Kanye West στον Steve, ζητούν από τον πρώην σωματοφύλακά του να σταματήσει να κάνει ψευδείς και ανυπόστατες δηλώσεις για την οικογένειά τους, ενώ αν προβεί ξανά σε παρόμοιες αποκαλύψεις θα είναι υποχρεωμένος να τους δώσει… 10 εκατομμύρια!

«Την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε ήταν σε κάποια εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Είχαμε συμφωνήσει να συναντηθούμε σε ένα στούντιο. Μόλις φτάνει, μπαίνουμε μαζί στο ασανσέρ και μου λέει: “Δεν θα πατήσεις το κουμπί ορόφου;”. Και του απαντάω κάτι τύπου “Δεν έχω ιδέα σε ποιον όροφο πάμε. Είναι η πρώτη μου μέρα”. Κι αρχίζει να μου φωνάζει: «Θες να πεις ότι ήρθες χωρίς να ξέρεις από πριν σε ποιον όροφο πηγαίνω;”. Μόλις του απάντησα “Οχι”, άρχισε έξαλλος να οδύρεται. Και του λέω: “Ακου αδερφέ, έχουμε τρεις επιλογές. Η πρώτη είναι να μου πεις ποιο κουμπί θες να πατήσω για να το μάθω τώρα. Η δεύτερη να το πατήσεις εσύ για να το μάθω. Και η τρίτη, να κάτσουμε εδώ όλη τη μέρα για να μου λες πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος σου.Επέλεξα τον πρώτο τρόπο. Αυτή, ήταν η πρώτη μας συνάντηση” είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Steve Stanoulis.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com