Νέα

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η εγκυμοσύνη της Ελένης τερματίζεται βίαια

Τι και αν τα realities κονταροχτυπιούνται για τα νούμερα τηλεθέασης, το τηλεοπτικό κοινό καθημερινά “ψηφίζει” Άγριες Μέλισσες. Η δημοφιλής σειρά εποχής του ANT1 μας συγκλονίζει με τις εξελίξεις της και κάθε φορά μας αφήνει άφωνους με την εξαιρετική του πλοκή, αλλά και τα ρεσιτάλ ερμηνείας που δίνουν οι πρωταγωνιστές της. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στα επόμενα επεισόδια και όπως διαβάζουμε στο περιοδικό My Tv που κυκλοφορεί σήμερα, τα βασανιστήρια που περνάει η Ελένη από τον Βόσκαρη στη φυλακή δεν έχουν τελειωμό.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη γίνεται έρμαιο των άρρωστων ορέξεών του. Στα επόμενα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε συγκλονιστικές εξελίξεις, που θα είναι απόρροια των πράξεων του. Ο Βόσκαρης έπειτα από μια έντονη αδιαθεσία της Ελένης μαθαίνει πως έχει μείνει έγκυος μετά τον βιασμό της. Ο ίδιος πανικοβάλλεται, καθώς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη, αλλά σχεδιάζει να ξεφορτωθεί το “πρόβλημα” της Ελένης, πριν προλάβει η ίδια να αντιδράσει.

Η Φωτεινή αποκαλύπτει στην Ελένη ότι είναι έγκυος. Μάλιστα, η γυναίκα προσπαθεί να την πείσει να κρατήσει αυτό το μωρό, ως απόδειξη για τον εφιάλτη που ζει στα χέρια του Βόσκαρη. Μάλιστα, ο Γκούμας της προτείνει μια λύση προκειμένου να τα καταφέρει. Τότε, όμως, η Ελένη έρχεται αντιμέτωπη με ένα τεράστιο δίλημμα. Να κρατήσει το μωρό για να γλιτώσει από το μαρτύριό της ή να ακολουθήσει το σχέδιο του Βόσκαρη και να τερματίσει την εγκυμοσύνη; Η ίδια καταφέρνει σε πρώτη φάση να αποφύγει την έκτρωση, αλλά ο Βόσκαρης δεν έχει πει την τελευταία κουβέντα.

Ο ίδιος με πολύ βίαιο και ύπουλο τρόπο καταφέρνει να κάνει την Ελένη να χάσει το μωρό που περιμένει. Η ίδια, όταν συνειδητοποιεί πως το έμβρυο είναι νεκρό, είναι συντετριμμένη από την αποτρόπαια πράξη του και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει…

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com