Νέα

Αγγελική Ηλιάδη: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του πατέρα της και «σφάζει» Λιάγκα και Σκορδά

Μετά την αποχώρησή της από τη Φάρμα, η Αγγελική Ηλιάδη φιλοξενήθηκε στο πλατό του Πρωινού. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον θάνατο του πατέρα της και το πώς ενημερώθηκε από την παραγωγή. Η τραγουδίστρια δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της προς τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, όσον αφορά στα σχόλια που έκαναν για τον θάνατο του πατέρα της που πληροφορήθηκε όσο βρισκόταν στη Φάρμα.

«Εσείς έχετε εμπειρία από τηλεοπτικά προϊόντα, περίμενα να ξέρετε ότι αυτό που βλέπουμε στις οθόνες δεν είναι πάντα ολοκληρωμένο. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για ένα τόσο δυσάρεστο γεγονός, ένα πολύ προσωπικό γεγονός που προσωπικά δεν ήθελα να το θίξω στη Φάρμα και στα γυρίσματα. Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παραγωγή που σεβάστηκε τις τόσο προσωπικές στιγμές μου και δε βγήκε τίποτα προς τα έξω. Αυτό όμως είναι κάτι που εσείς θα έπρεπε να το ξέρετε» ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Άκουσα πράγματα που με πείραξαν. Δε μπορώ να το κρύψω. Δεν ξέρεις πώς έχει γίνει όλο το πράγμα και ποια είναι η ακολουθία των γεγονότων. Δε με πειράζει καθόλου τι μπορεί να σκεφτεί ο κόσμος έξω, όπως δεν με πειράζουν όλα αυτά που ακούω τόσα χρόνια. Από εκεί και πέρα, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ήταν αυτή η στιγμή που έμαθα για τον θάνατο του πατέρα μου» πρόσθεσε στη συνέχεια η Αγγελική Ηλιάδη.

«Έτσι φάνηκε πάντως. Ότι ήτανε αυτή η στιγμή. Που να ξέρω ότι το γυρίσατε ξανά την ίδια σκηνή για μία αυθόρμητη αντίδραση. Φάνηκε σαν να το πήγατε στο repeat» ανταπάντησε η Φαίη Σκορδά, με την Αγγελική Ηλιάδη να τη διακόπτει και να αρνείται ότι συνέβη κάτι τέτοιο.

«Είχα μάθει για τον μπαμπά μου αρκετό καιρό, αφότου χειροτέρεψε. Είχε πει στη μητέρα μου να μην μου πει κάτι για να μη φύγω. Δεν ήξερα. Ενημερώθηκα όταν ο πατέρα μου διασωληνώθηκε και η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Που σημαίνει ότι περιμέναμε να συμβεί το μοιραίο. Αυτό συνέβη. Τώρα το τι φάνηκε και τι δεν φάνηκε… Δεν είναι όλες οι δύσκολες στιγμές προς κατανάλωση του τηλεοπτικού κοινού».

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com