Νέα

Γιάννης Κότσιρας: Αναγκάστηκα να κόψω τα μαλλιά μου γιατί με φοβόταν ο γιος μου

Ο Γιάννης Κότσιρας ήταν καλεσμένος χθες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για πολλά. Η συνέντευξη είχε γίνει πριν την καραντίνα, ενώ ο τραγουδιστής βγήκε με βιντεοκλήση στην αρχή της εκπομπής, όπου μίλησε για το θλιβερό γεγονός που συνέβη κατά τη διάρκεια της καραντίνας, αφού πέθανε η μητέρα του.

Σε αυτή τη σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, ο ερμηνευτής μίλησε για τους δυο του γιους του, τη σύζυγό του που δεν ήταν φαν του, αλλά και για τον πρόσφατο χαμό της μητέρας του.

Αρχικά, ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε ότι αποφάσισε πριν απο χρόνια να κόψει τα μακριά μαλλιά του που τον χαρακτήριζαν επειδή ο γιος του τον φοβόταν!

Ισχύει ότι κουρεύτηκες επειδή ο ένας από τους γιου σου φοβόταν τα μακριά σου μαλλιά;

Σωστά, ήταν η αφορμή. Ήθελα να το κάνω κάποια στιγμή, αλλά όταν με έβλεπε από πάνω του με τη μαλλούρα να πέφτει έβαζε τα κλάματα οπότε λέω μαχαίρι. Ή μάλλον ψαλλίδι.

Με τη σύζυγό σου γνωριστήκατε σε συναυλία;

Περίπου, δεν ήταν ακριβώς έτσι. Δεν ήταν φαν μου ήταν η αδελφή της όμως. Οπότε κάπως έτσι έγινε η γνωριμία…

Για τον θάνατο της μητέρας του μίλησε τηλεφωνικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η απώλεια της μητέρας του ήταν κάτι που του άλλαξε τη ζωή.

“Είναι κάτι που μου άλλαξε εντελώς τη ζωή και την πορεία των πραγμάτων. Ήταν ένα δύσκολο γεγονός για να το διαχειριστώ με το lockdown. Το να κηδεύεις έναν τόσο αγαπημένο σου άνθρωπο υπό συνθήκες τόσο δύσκολες ήταν πραγματικά… δεν θέλω να το ζήσει ούτε ο εχθρός μου.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=eS0u6Q_jetw&feature=emb_logo

Και ξεκαθάρισε: Η ιστορία της μητέρας μου δεν είχε καμία σχέση με τον κορονοϊό, ήταν παλιά ιστορία που την παίδευε χρόνια.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com