[lbg_audio11_html5_shoutcast settings_id='5'] [lbg_audio8_html5_shoutcast settings_id='2']
Νέα

Αναστάτωση από τις δηλώσεις της Θ. Παπαθωμά “Το τεστ στις Άγριες Μέλισσες για τον ιό ήταν φρικτό”

Η Θεοφανία Παπαθωμά που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αναφορικά με τα σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Η ηθοποιός δημοσίευσε τις φωτογραφίες των καλλιτεχνών που έλαβαν μέρος στα διάφορα σποτ και έγραψε:

«Η φωνή της πολιτικής προστασίας: Μαζευτείτε κοπρόσκυλα! Άιντε πάντε σπίτ! Μείντε μέσα, σκάστε, αρρωστήστε, τρελαθείτε και μετά πάρτε μας τηλέφωνο! Νοιαζόμαστε για σας! 10306!!!»

Με την κάμερα του Πρωινό, η Μαρία Κοκολάκη συνάντησε την Θεοφανία Παπαθωμά στα γυρίσματα των Μελισσών και η ηθοποιός έκανε κάποιες… ιδιαίτερες δηλώσεις:

“Το τεστ για τον ιό ήταν φρικτό. Είμαστε όλοι αρνητικοί αλλά φοράμε μάσκες, δεν ξέρω γιατί, ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου.

Το πολύ άσχημο είναι να σου στερούν την προσωπική σου ελευθερία με αυτό το πρόσχημα. Ήταν μια φυσιολογική ζωή αλλά… λογοδοτούσαμε.

Επίσης, πιστεύω ότι αυτός ο ιός υπήρξε πολύ πιο νωρίς, από τον Σεπτέμβριο. Το σχολείο της κόρης μου είχε κλείσει από τον Δεκέμβριο, ήταν όλα τα παιδάκια άρρωστα. Ξαφνικά, πώς εμφανίστηκε τον Μάρτιο; Υπήρχε πολύ πριν.

Δεν με ενόχλησε κάτι, απλώς το σχολίασα. Σχολίασα όχι τα σποτ, αλλά τη φωνή της Πολιτικής Προστασίας, δεν αναφέρθηκα σε πρόσωπα. Στο Facebook, ο καθένας καταλαβαίνει από την ανάρτηση που κάνεις ό,τι θέλει και γράφει από κάτω ό,τι να ΄ναι. Εντελώς άχρηστο μέσο, μόνο συμφορά προκαλεί και νομίζω ότι δεν θα το χρησιμοποιήσω πάλι γιατί είναι κακή ενέργεια και τίποτα άλλο.

Αν μου ζητούσαν να συμμετέχω σε σποτ για να κλειστεί ο κόσμος μέσα θα έλεγα όχι. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι λύση, να κρυφτεί ο κόσμος μέσα, αλλά να μην υπεισέλθουμε σε αυτό το θέμα γιατί προκαλεί διχασμό”.

Οι δηλώσεις της ηθοποιού προκάλεσαν, όπως ήταν αναμενόμενο, κάποιες αντιδράσεις στο τραπέζι του Πρωινό.

“Δεν είναι λίγο “προκλητικό” να μην κλειστούμε στο σπίτι, αφού αποδείχτηκε παγκοσμίως ότι η λύση ήταν να κλειστούμε στο σπίτι. Αν η Θεοφανία Παπαθωμά έλεγε στον κόσμο να μείνει σπίτι, νομίζω θα ήταν θετικό όχι αρνητικό”, είπε ο Άρης Καβατζίκης.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε: “Είναι η γραφική θεωρία που λέει ότι αυτός ο ιός προϋπήρχε, ότι ήταν προκατασκευασμένος και ότι δεν υπάρχουν θύματα”.

Σε πιο υψηλούς τόνους, η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε: “Η λέξη πρόσχημα είναι πολύ βαριά γι’ αυτό που μας συμβαίνει. Εγώ δεν ένιωσα να λογοδοτώ στον Τσιόδρα ή τον Χαρδαλιά ή στην κυβέρνηση. Μείναμε στο σπίτι, όλοι υποστήκαμε αυτό που είναι στέρηση προσωπικής ελευθερίας για να προστατέψουμε τις ζωές όλων, όχι μόνο την πάρτη μας. Στις Άγριες Μέλισσες κάνουν το τεστ του κορωνοϊού και στη συνέχεια φορούν μάσκες. Από την ενημέρωση που έχουμε, μπορεί το τεστ να βγει αρνητικό και να φανεί μετά από 5 μέρες ο ιός. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο αρνητική και θεωρεί όλο αυτό το πράγμα μια συνωμοσία που θέλει να μας κάνει υποχείρια κάποιας σκοτεινής δύναμης. Τα σχολεία τον Δεκέμβρη έκλεισαν για τον Η1Ν1”.

Η Φαίη Σκορδά, από την πλευρά της τοποθετήθηκε ως εξής: “Δεν είναι το θέμα Μένουμε Σπίτι, το θέμα είναι ότι μπορεί να αρρωστήσουμε ή να αρρωστήσουν άλλοι. Το Μένουμε Σπίτι είναι μία λύση. Ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του γνώμη, όμως υπάρχει και μία αντικειμενικότητα στα πράγματα. Όταν έχεις την πολυτέλεια να εκφέρεις μία άποψη για το Μένουμε Σπίτι ή όχι, την έχεις γιατί δεν γίναμε Ιταλία. Πλέον, έχουμε και την πολυτέλεια να κάνουμε μια κουβέντα παραπάνω και να κάνουμε και κριτική και να έχουμε και άποψη για το αν το σποτ με τον Χρήστο Λούλη ήταν καλό ή όχι”.

zappit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com