Νέα

Θραύση κάνει το μέλι που παράγει η … Rolls – Royce

Ρεκόρ πωλήσεων καταγράφει το μέλι που παράγει η … Rolls-Royce, η γνωστή κατασκευάστρια πολυτελών αυτοκινήτων η οποία τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται και σε έναν άλλον τομέα, εκείνον της παραγωγής μελιού.

Εν μέσω της τρέχουσας κρίσης του Covid-19, οι εταιρείες αυτοκινήτων αναζητούν εναλλακτικές επιλογές για να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους. Ενώ μερικοί έχουν εισέλθει στην παραγωγή αναπνευστήρων, μασκών και απολυμαντικών, η Rolls-Royce έχει εδώ και καιρό στραφεί μεταξύ άλλων και στην αγροτική παραγωγή. Με μότο ότι παράγει το «πιο αποκλειστικό μέλι στον κόσμο», η εταιρεία ακολουθεί μια στρατηγική βιώσιμη ανάπτυξης συμβάλλοντας στη διατήρηση του πληθυσμού των μελισσών της Βρετανίας.

Η πολυτελής αυτοκινητοβιομηχανία είχε αναστείλει την παραγωγή αυτοκινήτων στο εργοστάσιό της Goodwood τον Μάρτιο του 2020 με το ξέσπασμα Covid-19. Η παραγωγή μελιού όμως αποτελεί αυτή τη στιγμή μια διέξοδο στη δημιουργικότητα της εταιρείας με 250.000 μέλισσες να αποτελούν μέρος του εργατικού δυναμικού της στο μελισσοκομείο «Goodwood Apiary».

Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα ρεκόρ παραγωγής μελιού και ανέβασε τον πήχη για το επόμενο έτος.

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com