Νέα

ElectronetΒ.Κ. Καζάνα Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!!

Επιτέλους! Η Electronet B.K.Καζάνα ανοίγει! Notebooks, smartphones, tablets ΚΑΙ όλα τα gadget τεχνολογίας μας περιμένουν στο δικό μας κατάστημα! ΟΛΑ είναι στη διάθεσή μας και ΟΛΑ στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Το δικό μας κατάστημα ανοίγει τις ευκαιρίες για αγορές έχοντας εξασφαλίσει  τις καλύτερες συνθήκες υγιεινής για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ μας! Όλοι οι χώροι του καταστήματος έχουν απολυμανθεί ακολουθώντας πιστά τους κανόνες υγιεινής ενώ έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα συστήματα κλιματισμού και εξαερισμού. Έτσι μπορούμε να τα έχουμε ΟΛΑ! Ό,τι θέλουμε, στην τιμή που το θέλουμε και το κυριότερο με ασφάλεια, σιγουριά και απόλυτη υγιεινή!

Παράλληλα, η Electronet B.K.Καζάνα συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα μας και να εξυπηρετεί ηλεκτρονικά μέσα από το www.kazanas.gr ή ακόμη και τηλεφωνικά στο 2410 536631 καθημερινά. Στο νέο ηλεκτρονικό φυλλάδιο που κυκλοφορεί στο kazanas.gr θα βρείτε ευκαιρίες και τιμές που δεν υπάρχουν πουθενά!

Η Electronet B.K. Καζάνα διαθέτει επάρκεια προϊόντων για να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Όλα της τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα, παραδίδονται άμεσα εντός 24 ωρών ακολουθώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και η αποστολή γίνεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ εντός Λάρισας ή όπου αλλού επιθυμείτε.

Η Electronet B.K. Καζάνα ξεκινάει δυνατά και συνεχίζει μαζί με τους πελάτες της, με τις πιο δυνατές προσφορές σε ΟΛΑ! Μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης που κρατάει περισσότερα από 60 χρόνια, γίνεται ακόμη πιο δυνατή τώρα ακολουθώντας το slogan «γιατί γνωριζόμαστε»!

Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, www.kazanas.gr, 2410 536631

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com