Νέα

Δέσποινα Βανδή: Οι βόλτες στην παραλία και η καθημερινή σκληρή γυμναστική! [pics,vids]

Ένα μήνα καραντίνας έχουμε κλείσει σχεδόν όλοι μας και επίσημα! Η Δέσποινα Βανδή ήταν από τις πρώτες επώνυμες Ελληνίδες που κλείστηκαν στο σπίτι και ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες των κρατικών φορέων για αυτοπεριορισμό. Η δημοφιλής τραγουδίστρια θέλησε από την αρχή να προστατεύσει τον εαυτό της και την οικογένειά της από τον κορονοϊό, γι’ αυτό και χωρίς δεύτερη σκέψη μπήκε σε κατ’ οίκον περιορισμό. Η Δέσποινα Βανδή αυτές τις ημέρες… της καραντίνας, το έχει ρίξει στην δεύτερη μεγάλη της αγάπη, την μαγειρική και καθημερινά μοιράζεται λαχταριστές συνταγές για αλμυρά και γλυκά, που απευθείας γίνονται viral.

Βέβαια δεν ξεχνάει και την καθημερινή της γυμναστική! Η αγαπημένη τραγουδίστρια, στις αρχές του εγκλεισμού της στο σπίτι, καθημερινά έκανε τις ασκήσεις της, pilates αλλά και χορό, με σκοπό να παραμείνει σε φόρμα και να χάσει τις περιττές θερμίδες απ’ αυτά που έτρωγε με τα παιδιά της. Μάλιστα, μετά από 20 μέρες καραντίνας, η Δέσποινα Βανδή άρχισε δειλά δειλά να κάνει και τις πρώτες της βόλτες έξω για σωματική άσκηση.

Μαζί με τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη, σχεδόν κάθε μέρα βάζουν τα αθλητικά τους, στέλνουν το απαραίτητο μήνυμα στο 13033 και βγαίνουν στην παραλία κοντά στο σπίτι τους για περπάτημα και τρέξιμο! Η Δέσποινα Βανδή βάζει στόχο τα δέκα χιλιόμετρα και φυσικά… τα καταφέρνει!

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η τραγουδίστρια βγήκε στην παραλία, περπάτησε και απόλαυσε τον ανοιξιάτικο και άκρως ηλιόλουστο καιρό!

tlife.gr

«Μια απόφαση είναι! Σηκωθείτε από τον καναπέ που έχει την ιδιότητα να μας βουλιάζει! Ασκηθείτε είτε στο σπιτι είτε περπατώντας στη φύση διατηρώντας τα σωστά μέτρα! Πάρτε τη βιταμίνη D από τον ήλιο που φτιάχνει τη διάθεση και που εμείς είμαστε προνομιούχοι να τον έχουμε στη χώρα που ζούμε! Εμπρός λοιπόν! Οσο ακόμα μας επιτρέπεται!!! Ξεκινήστε!» είχε παροτρύνει η Δέσποινα Βανδή πριν μερικές μέρες τους followers της στα social media.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com