Νέα

Αμαρυλλίς: Ποζάρει για πρώτη φορά σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Η Αμαρυλλίς πόζαρε για πρώτη φορά «επίσημα» στον φωτογραφικό φακό σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Η τραγουδίστρια βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου στην πρεμιέρα του Γιώργου Σαμπάνη, της Josephine και του Snik, για να στηρίξει τους συναδέλφους της αλλά και τον αγαπημένο της Κώστα Ματσίκα, ο οποίος έχει την ιδιοκτησία του νυχτερινού μαγαζιού.

Φορώντας ένα κομψό μαύρο φόρεμα και με φουσκωμένη κοιλίτσα, φωτογραφήθηκε κατά την είσοδό της στο κατάστημα. Σε λίγες εβδομάδες θα κρατά στην αγκαλιά τον καρπό του έρωτά της με τον Κώστα Ματσίκα και, αναμφίβολα, πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Όλο αυτό το διάστημα, τόσο η Αμαρυλλίς και ο επιχειρηματίας κάνουν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, κρατώντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το «θαύμα» που ζουν. Άλλωστε, η τραγουδίστρια δεν έχει δώσει καμία συνέντευξη όλον αυτόν τον καιρό.

Δες τα στιγμιότυπα, που εξασφάλισε ο Πέτρος Χόντος για το TLIFE:

Με τη Βάσω Σαρμαρτζή

Η Αμαρυλλίς έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι εκτιμά περισσότερο την ψυχή του Κώστα Ματσίκα. Οι δυο τους παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου, ζουν σαν παντρεμένοι. Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας περνούν καλά μαζί και έχουν βρει ο ένας στον άλλο το άλλο του μισό, με το μωρό που έρχεται να ολοκληρώνει την ευτυχία τους.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος/TLIFE

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com