Νέα

Κορονοϊός: Δεν βάζουν μυαλό και τους βάζουν λουκέτο – Κλείνει η παραλία της Θεσσαλονίκης

Όλη η Ελλάδα δίνει τη μεγάλη μάχη για να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός όμως στη Θεσσαλονίκη δεν φαίνεται να βάζουν μυαλό και μάλλον το έχουν πάρει χαλαρά. Και αυτό γιατί οι εικόνες από την παραλία της Θεσσαλονίκης ήταν μάλλον αποκαρδιωτικές.

Εκατοντάδες κόσμου “στριμώχθηκαν” στην παραλία της Θεσσαλονίκης με πρόσχημα την σωματική άσκηση, ενώ πολλοί τριγυρνούσαν αμέριμνοι με τους καφέδες στα χέρια, την ώρα που η μεγάλη μάχη για να περιοριστεί ο κορονοϊός είναι αμείωτη.

Ο δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Ζέρβας μιλώντας στο Live News και το Νίκο Ευαγγελάτο αποκάλυψε πως ζήτησε από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά, να απαγορευτεί η κυκλοφορία στην παραλία για συγκεκριμένες ώρες μέσα στην ημέρα,

Ο κ. Ζέρβας εμφανίστηκε εξοργισμένος από την κατάσταση στην παραλί της Θεσσαλονίκης με εκατοντάδες πολίτες να βολτάρουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα και ζήτησε από τον κ. Χαρδαλιά να απαγορευτεί η κυκλοφορία στην παραλία της πόλης από τις 2 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ για τις καθημερινές και από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ τα σαββατοκύριακα.

newsit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com