Νέα

Σασμός: Αγωνιά ο Αστέρης για την κατάσταση της υγείας του – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Σασμός: Λίγο πριν αποκαλυφθεί η εμπλοκή της Βασιλικής στον θάνατο του Λάζαρου, ο Μαθιός δημιουργεί άθελά του ένα ακόμα πρόβλημα. Ο Αστέρης προσπαθεί να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του, όσο εκείνη τον κρατά στα σκοτάδια για την κατάσταση της υγείας του.

Η Εύα συνεχίζει το σατανικό της σχέδιο και μοιάζει να στοχοποιεί τον Μαθιό ως υπαίτιο για το θάνατο του Ευθύμη. Η Μαρίνα κάνει μια συμφωνία με τη Θοδώρα, προκειμένου να μην προκαλέσουν τις υποψίες των γονιών της και του χωριού για τη σχέση τους.

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 77

Ο Δημήτρης ενημερώνει την Καλλιόπη για την κατάσταση της υγείας του Αστέρη. Τα όσα θα της πει, θα την αναστατώσουν βαθιά. Την ίδια στιγμή ο Αντώνης ενημερώνει το Μαθιό και τη Βασιλική, ότι δε θα μπορέσει να την προστατεύσει πια από τον Χρήστο.

Ο Παύλος αποφυλακίζεται, γεμίζοντας χαρά τους πάντες στο χωριό. Ο Τηλέμαχος ανακαλύπτει κάτι απρόσμενο για την εξαφάνιση του Αντρέα, που θα μοιραστεί με τη Μαρίνα και τη γιαγιά Ειρήνη, όχι όμως και με την Εύα, την οποία δείχνει να μην εμπιστεύεται πια. Η αποκάλυψη της εμπλοκής της Βασιλικής στο θάνατο του Λάζαρου, κλονίζει την Αργυρώ. Κι ενώ ο Μαθιός κι η Βασιλική προσπαθούν να συμφιλιωθούν με την αναπόφευκτη αποκάλυψη της αλήθειας, ένα απρόσμενο γεγονός θα έλθει να ανατρέψει και πάλι τα δεδομένα.

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 78

Ο Αντώνης συγκρούεται άγρια με τον Χρήστο, με αφορμή τον επανέλεγχο DNA που ζήτησε ο τελευταίος για το θάνατο του Λάζαρου. Ο Φραγκιαδάκης βλέπει τον κλοιό να στενεύει, καθώς όλα τα μέλη της οικογένειας Σταματάκη προσέρχονται εκ νέου στο τμήμα.

Ο Τηλέμαχος ανακαλύπτει ένα νέο στοιχείο, που φωτίζει την εξαφάνιση του Αντρέα υπό ένα εντελώς διαφορετικό πρίσμα. Την ίδια στιγμή, η Εύα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί από τον πλέον απρόσμενο άνθρωπο, ενώ η ζήλεια της Θοδώρας για τον Γιώργο φουντώνει, οδηγώντας την να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Η Καλλιόπη προτείνει μία λύση, για να βγει η νύφη της από το αδιέξοδο, καθώς τα αποτελέσματα του τεστ πλησιάζουν. Ο Μαθιός, απελπισμένος ότι θα χάσει τη Βασιλική, που θα βρεθεί στη φυλακή, προτείνει μία απεγνωσμένη λύση στο πρόβλημα, που θα αφήσει τους πάντες έκπληκτους.

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 79

Λίγο πριν αποκαλυφθεί η εμπλοκή της Βασιλικής στον θάνατο του Λάζαρου, ο Μαθιός δημιουργεί άθελά του ένα ακόμα πρόβλημα. Ο Αστέρης προσπαθεί να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του, όσο εκείνη τον κρατά στα σκοτάδια για την κατάσταση της υγείας του. Η Αργυρώ συζητά με τον Αντώνη για την κάλυψη που έκανε στην Βασιλική, αλλά χωρίς να το ξέρουν κάποιος τους ακούει.

Η Θοδώρα φαίνεται στεναχωρημένη σαν να μην αντέχει άλλο την απόσταση που έχει δημιουργήσει με τον Γιώργο, αλλά μια ξαφνική επίσκεψη, θα την βγάλει από αυτές τις σκέψεις. Η Καλλιόπη χωρίς να ρωτήσει κανέναν ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον εισαγγελέα, τη στιγμή που ο Αντώνης ανοίγει τον φάκελο με τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA.

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 80

Η Μαρίνα κάνει μια συμφωνία με τη Θοδώρα, προκειμένου να μην προκαλέσουν τις υποψίες των γονιών της και του χωριού για τη σχέση τους. Την ίδια στιγμή, η Καλλιόπη σπεύδει στον Γιακωβάκη, ζητώντας του να αφήσει την οικογένειά της ήσυχη. Τα αποτελέσματα από τον επανέλεγχο του DNA των Σταματάκηδων κρύβουν μία μεγάλη ανατροπή, που θα φέρει αναταράξεις. Η Εύα συνεχίζει το σατανικό της σχέδιο και μοιάζει να στοχοποιεί τον Μαθιό ως υπαίτιο για το θάνατο του Ευθύμη. Ο Τόλης βρίσκεται εκ νέου σε αδιέξοδο με τη Λεμονιά, την ώρα που στο σπίτι των Σταματάκηδων στήνεται γλέντι. Η Μαρίνα αντιμετωπίζει ευθέως τον Αντώνη και τον θέτει προ των ευθυνών του.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com