Νέα

Electronet Β.Κ. Καζάνα Δίπλα σας με ασφάλεια, για κάθε σας ανάγκη!

Στην Electronet B.K. Καζάνα, οι ανάγκες σας είναι σε προτεραιότητα. Το ίδιο όμως και η ασφάλειά σας! Για το λόγο αυτό μένει δίπλα σας μέσα από το τηλεφωνικό της κέντρο και διαδικτυακά αφού ακολουθώντας την απόφαση της πολιτείας, το κατάστημα τέθηκε σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας για την προστασία τόσο των εργαζομένων όσο και των πελατών της.

Έτσι, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά μέσα από το www.kazanas.gr ή ακόμη και τηλεφωνικά στο 2410 536631 και αυτή θα φτάσει στην πόρτα σας με ασφάλεια. Η Electronet B.K. Καζάνα διαθέτει επάρκεια προϊόντων για να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνει την ανέπαφη αποστολή των προϊόντων σας ακολουθώντας όλους τους κανόνες υγιεινής. Οι οδηγοί του ιδιόκτητου στόλου της εταιρίας, έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προφύλαξης, προκειμένου να σας παραδώσουν με ασφάλεια αλλά και ανέπαφα τα προϊόντα σας ενώ όλος ο εξοπλισμός που έρχεται σε επαφή με τα εμπορεύματα απολυμαίνεται καθημερινά. Η αποστολή γίνεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ είτε απευθείας σπίτι σας είτε όπου αλλού επιθυμείτε εντός νομού Λάρισας.

Οι άνθρωποι της Electronet B.K. Καζάνα παρακολουθούν συνεχώς τις εξελίξεις ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να σας προσφέρουν με ασφάλεια ό,τι χρειάζεστε.  Ακολουθώντας το slogan «γιατί γνωριζόμαστε», εξακολουθούν να μένουν δίπλα σας και είναι στη διάθεσή σας τηλεφωνικά να σας ενημερώσουν, να σας εξυπηρετήσουν, να λύσουν κάθε σας απορία αλλά και να δεχτούν την παραγγελία σας, φροντίζοντας για την εξυπηρέτησή σας.

Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, www.kazanas.gr, 2410 536631

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com