Νέα

«Άγριες Μέλισσες»: Η δεύτερη σεζόν θα ξεκινήσει με μια μεγάλη ανατροπή

Οι «Άγριες Μέλισσες» και τα καινούργια τους επεισόδια είναι σίγουρα κάτι που λαχταράς για την «μετά την καραντίνα» εποχή. Η σειρά εποχής του ANT1 έχει διακόψει προς το παρόν την προβολή και τα γυρίσματα νέων επεισοδίων λόγω του κορονοϊού. Ωστόσο έχει ήδη πάρει το «πράσινο φως» για τη δεύτερη σεζόν της, οπότε σίγουρα όταν η κατάσταση ομαλοποιηθεί θα έχεις πολλές ακόμα «Άγριες Μέλισσες» να δεις. Η σειρά του ANT1 είναι γεμάτη με ανατροπές, διά χειρός της σεναριογράφου Μελίνας Τσαμπάνη. Μία αρκετά μεγάλη ανατροπή που έχει ετοιμάσει για την έναρξη της δεύτερης σεζόν, μόλις αποκαλύφθηκε.

Λίγο πριν την διακοπή των γυρισμάτων και την αυστηροποίηση των μέτρων προστασίας στην προσπάθεια ελέγχου της εξάπλωσης του κορονοϊού, ο ηθοποιός Γιώργος Σουξές, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day. Εκεί έκανε τη νέα αποκάλυψη για τις «Άγριες Μέλισσες».
Άγριες ΜέλισσεςΟ Γιώργος Σουξές, υποδύεται τον ενωμοτάρχη στις «Άγριες Μέλισσες».

Συνομιλώντας με τον Χρήστο Βαρθαλίτη, δημοσιογράφο της εκπομπής Happy Day, ο Γιώργος Σουξές μίλησε αρχικά για τις συλλήψεις που θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς στο Διαφάνι. «Θα συλλάβω κάποιους, αλλά δεν θα τους συλλάβω τώρα, γιατί αν τους συλλάβω τώρα δεν θα πληρώνομαι, θα σταματήσω», είπε με χιούμορ ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον ενωμοτάρχη Προύσαλη στις «Άγριες Μέλισσες».

Άγριες Μέλισσες: Η νέα ανατροπή

Καθώς η κουβέντα προχωρούσε ήρθε και η σημαντική αποκάλυψη. «Το μόνο που ξέρω και μπορώ να πω σίγουρα, είναι ότι η επόμενη σεζόν, όσον αφορά στη σειρά, θα είναι 5 χρόνια μετά», είπε ο Γιώργος Σουξές και το μυαλό των fan άρχισε ήδη να καταστρώνει σενάρια. Τι θα έχει γίνει ως τότε με το μωρό της Δρόσως και του Νικηφόρου; Η Ελένη θα είναι με τον Θωμά ή τον Λάμπρο; Και ποιος τέλος πάντων θα βρίσκεται τότε στη φυλακή; Τίποτα όπως καταλαβαίνεις δεν είναι σίγουρο, εκτός από το ότι όλοι οι παλιοί ήρωες θα είναι πέντε χρόνια μεγαλύτεροι, ενώ δεν αποκλείεται και νέα πρόσωπα να έχουν εμφανιστεί μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα στο Διαφάνι. Οι «Άγριες Μέλισσες» στη δεύτερη σεζόν τους θα είναι σίγουρα διαφορετικές.

Ο ενωμοτάρχης της σειράς μπορούσε να μιλήσει μόνο για τον δικό του ρόλο, αλλά και πάλι δεν γνώριζε τι θα γίνει με το συναισθηματικό του μέλλον. «Μπορεί να έχω φέρει και καμία από τη Λάρισα εγώ. Όλοι οι υπόλοιποι λένε ότι θα παντρευτώ τη Ρίζω. Εγώ ειλικρινά δεν ξέρω κάτι», είπε ο Γιώργος Σουξές.

Προς το παρόν εικασίες δεν οφελεί να κάνουμε. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε και να το απολαύσουμε δεόντως είναι να πιάσουμε τη σειρά του ΑΝΤ1 από την αρχή. Η σειρά προβάλλεται σε επανάληψη. Όποια εξέλιξη κι αν έχασες μπορείς να τη δεις. Κι εσύ που δεν τις είδες ως τώρα, έχεις μια δεύτερη ευκαιρία να καταλάβεις προς τι η φασαρία τέλος πάντων.

ladylike.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com