[lbg_audio11_html5_shoutcast settings_id='5'] [lbg_audio8_html5_shoutcast settings_id='2']
Νέα

«Αγριες Μέλισσες»: Αυτά είναι τα επεισόδια που δεν θα βγουν στον αέρα λόγω κορωνοϊού

Ο τηλεοπτικός σταθμός με ανακοίνωσή του το απόγευμα της Κυριακής, ανακοίνωσε πως αλλάζει το πρόγραμμά του, αναβάλλοντας την προβολή νέων επεισοδίων σειρών και εκπομπών, προκειμένου να συμβάλει στον περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊού.

Νωρίτερα, μέσα στην εβδομάδα, ο ΑΝΤ1 είχε δώσε τις περιλήψεις των επεισοδίων, που παραμένει τελικά άγνωστο πότε θα παρακολουθήσουμε. Το σχέδιο του Μελέτη προκειμένου να ξεσκεπάσει τον Κλεομένη προχωρά, ενώ η Ασημίνα δείχνει να αποχωρίζεται ακόμη περισσότερο από τις αδερφές της, στα επεισόδια της νέας εβδομάδας στις «Άγριες Μέλισσες».
Ο Δούκας βγάζει όπλο απέναντι στους αγρότες στο επεισόδιο της Δευτέρας στις «Άγριες Μέλισσες»
Ο Δούκας προσπαθεί να πάρει με το μέρος του τον Κυπραίο, σε μια ακόμα προσπάθεια να διαλύσει τον Συνεταιρισμό στο Διαφάνι. Θα καταφέρει να πείσει τον ορκισμένο, πλέον, εχθρό του στο επεισόδιο που επρόκειτο να προβληθεί τη Δευτέρα (16-03) στις «Άγριες Μέλισσες»;

Το ίδιο βράδυ, ο Κωνσταντής με τον Μελέτη, ύστερα από εντολή του Δούκα, μαζεύουν τους πιο έμπιστους άντρες τους και εξαπολύουν επίθεση εναντίον των αγροτών που συμμετέχουν στον Συνεταιρισμό προκειμένου να τους φοβίσουν και να τους οδηγήσουν σε διάλυση. Το επόμενο πρωί βρίσκει το Διαφάνι σε μεγάλη αναστάτωση.

Παράλληλα, ο Κλεομένης δείχνει να πέφτει στην παγίδα του Κωνσταντή και του Μελέτη και η πραγματική του ταυτότητα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί σε όλους, καθώς ο Δημητράκης τον πλησιάζει στο επεισόδιο που επρόκειτο να προβληθεί τη Δευτέρα (16-03) στις «Άγριες Μέλισσες».

Σε πεδίο μάχης μετατρέπεται το Διαφάνι στα νέα επεισόδια στις «Άγριες Μέλισσες»
Η Ανέτ βρίσκεται αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο του Μελέτη. Την ίδια ώρα, όλο το χωριό βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών που επλήγησαν, κάνοντας έρανο και μαζεύοντας ρούχα και τρόφιμα. Οι αγρότες γνωρίζοντας πως ο Δούκας είναι πίσω απ’ το χτύπημα, εξαγριώνονται μαζί του και η κατάσταση εκτροχιάζεται, με όποιον Σεβαστό βρίσκεται στο διάβα τους. Ο εμφύλιος μέσα στο Διαφάνι είναι προ των πυλών…

Σε πεδίο μάχης το Διαφάνι στο επεισόδιο της Τρίτης στις «Άγριες Μέλισσες»

Η επίθεση που έγινε στους αγρότες έχει ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου, μετατρέποντας το Διαφάνι σε πεδίο μάχης στο επεισόδιο που κανονικά θα έκανε πρεμιέρα την Τρίτη (17-03) στις «Άγριες Μέλισσες». Ο καυγάς που είχε ο Δούκας με κάποιους αγρότες του Συνεταιρισμού, τους οδηγεί στο κρατητήριο μετά από εκατέρωθεν μηνύσεις. Κι ενώ η οικογένεια Σεβαστού είναι αναστατωμένη με τα γεγονότα, ο Δούκας έχει μια ιδέα για να γυρίσει ξανά το παιχνίδι υπέρ του. Παράλληλα, όλο το χωριό συνεχίζει να βοηθάει τους πληγέντες ενώ ο Συνεταιρισμός παίρνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του.

Ο Κυπραίος αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλημμα στα νέα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες»
Η Ανέτ μάταια προσπαθεί να πείσει την Πηνελόπη πως ο Μελέτης δεν είναι καλή περίπτωση για εκείνη, στο επεισόδιο της Τρίτης (17-02) στις «Άγριες Μέλισσες». Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος έχει μια συζήτηση με τη Μάρθα- τη νύφη του Νέστορα- που θα περιπλέξει τα πράγματα. Η νύφη του Νέστορα φαίνεται πως αισθάνεται πράγματα για τον άνδρα που ευθύνεται για τη δολοφονία του άνδρα της.

Ο Νικηφόρος παίρνει μια απόφαση που θα θέσει σε κίνδυνο τα σχέδια της βιομηχανικής ζώνης αλλά και τη σχέση του με τον Δούκα. Την ίδια στιγμή, η Ασημίνα επισκέπτεται το πατρικό της αλλά εκεί την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη απ’ τις αδερφές της, στο επεισόδιο που τελικά δεν θα προβληθεί την Τρίτη (17-03) στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Δούκας με τον αέρα του νικητή στο επεισόδιο της Τετάρτης στις «Άγριες Μέλισσες»

Η παρουσίαση από την τοπική εφημερίδα των γεγονότων της μαύρης νύχτα του Διαφανίου ως παράνομη κίνηση των αγροτών κι η προφυλάκιση δύο από αυτών, προκαλεί τη δυσφορία και την αντίδραση όλου του χωριού. Εν τω μεταξύ, ο Δούκας επιστρέφει ανακουφισμένος στο σπίτι του, με τον αέρα του νικητή, στο επεισόδιο που ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει την Τετάρτη (18-03) στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Νικηφόρος και η Δρόσω στα νέα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες»
Η Ασημίνα αρχίζει και απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από την Ελένη και τη Δρόσω. Η Μυρσίνη συναντάει κρυφά τον Κυπραίο, προσπαθώντας να μάθει αν θα κρατήσει το μυστικό για τη σχέση τους, ενώ η Ματίνα εμφανίζεται ξαφνικά και ομολογεί στην Ανέτ το φριχτό ψέμα του αδελφού της για την έρευνα του γιου της.

Η Θεοδοσία συναντάει και πάλι κρυφά τον Βασταρδή, την περιμένει, όμως, μια δυσάρεστη έκπληξη, στις «Άγριες Μέλισσες». Την ίδια στιγμή, ο Λάμπρος θα δει τον Κυπραίο και την Ελένη σε μια ιδιαίτερη στιγμή που μπορεί να αλλάξει για πάντα τη ζωή τους.

Ο Μελέτης πιέζει τον Δημητράκη να παγιδεύσει τον Κλεομένη στο επεισόδιο της Πέμπτης στις «Άγριες Μέλισσες»
Ο Κυπραίος περιμένει μια απάντηση από την Ελένη, η οποία δείχνει να διστάζει να δεχτεί, στις «Άγριες Μέλισσες». Ο Λάμπρος θέλει να την αποτρέψει αλλά εκείνη αφήνει ελπίδες στον Κυπραίο.

Ο Δούκας κάνει πρόταση συνεργασίας στον Τόλλια και θέλει να τον στηρίξει στις εκλογές που έρχονται. Ο Τόλλιας είναι αναποφάσιστος, ξέροντας πως έχει αντίπαλο υποψήφιο τον Προκόπη. Θα δεχτεί τα λεφτά του Δούκα;

Ο Βασταρδής προσπαθεί να εξηγήσει στη Θεοδοσία ότι ετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο και να την πείσει για τα αισθήματά του, εκείνη όμως είναι ανένδοτη. Μέχρι που είναι αποφασισμένος να φτάσει για να την κερδίσει στις «Άγριες Μέλισσες»;

Ο Μελέτης πιέζει τον Δημητράκη να παγιδεύσει τον Κλεομένη εκείνος όμως καθυστερεί, προσπαθώντας να καταλάβει ποια είναι η αλήθεια. Ο Κλεομένης ανυποψίαστος αρχίζει ν’ ανοίγεται στον νεαρό ζωγράφο.

Η Ανέτ πλησιάζει τον Μελέτη για να δει αν έχει αληθινά αισθήματα για την Πηνελόπη αλλά η συζήτηση δεν πάει όπως περίμενε. Ο Νικηφόρος αποκαλύπτει στην Ασημίνα το σχέδιό του για να βοηθήσει τον Μιλτιάδη και τον Συνεταιρισμό ενώ ο Προύσαλης ανακρίνει τον Λια με τη βοήθεια της Δέσπως, προσπαθώντας να τον στριμώξει. Θα τον κάνει να ομολογήσει την ενοχή του; Η Ελένη ζητάει από τον Δούκα να αποσύρει τη μήνυση κι εκείνος δέχεται να το κάνει εφόσον η Ελένη δώσει τα χωράφια της. Θα δεχτεί η Ελένη την πρόταση του Δούκα στις «Άγριες Μέλισσες».

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/media/agries-melisses-doykas-oplo-deytera-16-03-pempti-19-03

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com