Νέα

Masterchef: Η Κατερίνα Λένη πέταξε το πιάτο της σκουπίδια

Όσο το MasterChef προχωράει τόσο η ένταση και οι απαιτήσεις στο ριάλιτι μαγειρικής ανεβαίνουν. Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο η Κατερίνα Λένη πέταξε το πιάτο της στα σκουπίδια και οι κριτές αντέδρασαν στην πράξη της την οποία όπως είπαν βρήκαν ακατανόητη.

Η Κατερίνα Λένη στο τεστ δημιουργικότητας του Masterchef ξάφνιασε τους πάντες όταν λίγα λεπτά πριν το τέλος της δοκιμασίας, η παίκτρια άνοιξε τον κάδο και πέταξε το φαγητό που είχε ετοιμάσει.

«Καταρχήν θέλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί δεν μπόρεσα να φανώ αντάξια. Δεν ήταν αυτό που φαντάστηκα και για αυτό αρνήθηκα να το βγάλω. Δεν ήταν ένα πιάτο που θεώρησα ότι πρέπει να το φέρω μπροστά, οπότε προτίμησα να το πετάξω. Στη ζωή μου είμαι ή όλα ή τίποτα, σιχαίνομαι το μέτριο. Είμαι περήφανη και θα πληρώσω το τίμημα. Νιώθω πολύ άσχημα απέναντί σας. Δεν μετανιώνω που το πέταξα», ανέφερε η Κατερίνα Λένη αιτιολογώντας την κίνηση της που την έθεσε αυτομάτως υποψήφια προς αποχώρηση.

«Δεν ήθελες να ακούσεις καν τη δική μας γνώμη; Εγώ θα μείνω με την απορία γιατί ήταν ένα σχεδόν έτοιμο πιάτο και ξαφνικά ανοίγεις και πετάς», σχολίασε ο μέντοράς της Σωτήρης Κοντιζάς, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε με πιο αυστηρό τρόπο, επισημαίνοντας πως δεν θα έπρεπε να είναι αυτή η χρήση της κάρτας ασυλίας…

«Διαφωνώ πλήρως και καθέτως με αυτό που έκανες. Δεν συμφωνώ με τη λογική ανοίγω έναν κάδο και πετάω μέσα το φαγητό. Θα σου πω και το εξής πως αυτή η προσθήκη της κάρτας ασυλίας δεν είναι πως έχω μια κάρτα και κάτσε να πετάξω ένα φαγητό γιατί δεν μου κοστίζει κάτι και την επόμενη φορά θα προσπαθήσω παραπάνω. Θα πρέπει να είναι άλλη η χρήση της», ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Η διαγωνιζόμενη πριν φύγει με δάκρυα στα μάτια ενημέρωσε τους κριτές ότι δεν σκοπεύει να κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας, ενώ στη συνέχεια ο Σωτήρης Κοντιζάς αντιλαμβανόμενος την αναστάτωση της έσπευσε στον πάγκο της λέγοντας της να μην ζητάει συγγνώμη και συμβουλεύοντας τη να μην αφήσει την περηφάνια της να την «καπελώσει». Προσφέθηκε μάλιστα να την πάρει μια αγκαλιά για να την ηρεμήσει, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε, λέγοντας πως είναι καλά.
protothema.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com