Νέα

Συγκλονίζει ο Στέφανος Κορκολής: «Ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή από λάθος διάγνωση»

Μια άκρως συγκινητική συνέντευξη παραχώρησε ο Στέφανος Κορκολής στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και τον Νίκο Συρίγο. Ο καταξιωμένος συνθέτης αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, για το πώς αισθανόταν την περίοδο της φρενίτιδας γύρω από το πρόσωπό του, αλλά και για την περιπέτεια με τον καρκίνο.

«Στον πατέρα μου θεωρώ ότι είπα τα πάντα πριν φύγει από τη ζωή. Αυτό που με στεναχώρησε ήταν ο τρόπος που «έφυγε». Ο πατέρας μου «έφυγε» από λάθος διάγνωση, πρώτη φορά μιλάω γι’ αυτό, και αν και ξέρω πως δεν φταίω, μου έχει μείνει το αγκάθι. Δεν θέλησα να κινηθώ νομικά για τον θάνατο του πατέρα μου, από την στιγμή που έχεις χάσει τον άνθρωπό σου, ό,τι και αν κάνεις μετά δεν έχει νόημα», είπε αρχικά ο Στέφανος Κορκολής.

«Την εποχή που βρέθηκα αντιμέτωπος με τον καρκίνο, οι άνθρωποι που μιλούσα ήταν η οικογένειά μου. Η μάχη μου με τον καρκίνο και όλη εκείνη η εποχή ήταν ζόρικη. Είναι αυτό που λες ότι δεν πρόκειται να συμβεί σε σένα, έτσι την πάτησα. Ενώ είχα συμπτώματα που έδειχναν ότι κάτι δεν πάει καλά, έβγαζα μόνος μου, συμπεράσματα για να αποφύγω να πάω στον γιατρό. Θέλω να πω στους νέους ανθρώπους που μας ακούνε, μακριά από το τσιγάρο», σημείωσε ο συνθέτης, στέλνοντας το δικό του μήνυμα μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Και πρόσθεσε: «Την περίοδο που ήρθα αντιμέτωπος με τον καρκίνο, πέταξα πολλά πράγματα τοξικά, όπως και τοξικούς ανθρώπους από δίπλα μου. Έκανα μια απίστευτη “οικονομία” στους ανθρώπους που θέλω να κρατήσω, πορεύομαι με αυτούς που έχω επιλέξει και με δικαιώνουν μέσα στα χρόνια. Πάντα υπάρχει μέσα μου η αγωνία τι μέλλει γενέσθαι, αν πω ότι δεν φοβάμαι θα είναι ψέμα, φοβάμαι δεν θα το έπαιζα θαρραλέος. Αυτό που μου έλεγε πάντα η μητέρα μου όσο βίωνα την περιπέτεια με τον καρκίνο, ήταν ότι όλα θα πάνε καλά».

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com