Νέα

Νίκος Οικονομόπουλος; Η ξαφνική αποχώρηση από το Κέντρο Αθηνών -Παρασκήνιο

Ο Νίκος Οικονομόπουλος κατάφερε και αιφνιδίασε τους θαυμαστές του…

Και αυτό διότι ανακοίνωσε το φινάλε της συνεργασίας του με το Κέντρο Αθηνών, όπου εμφανιζόταν. Ενα ξαφνικό τέλος.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, σε ανάρτησή του, γνωστοποίησε ότι μετά από τρία χρόνια ολοκληρώνει τη συνεργασία με νυχτερινό κέντρο. Ο τραγουδιστής ευχαρίστησε το κοινό του, συναδέλφους και συνεργάτες για τα χρόνια που εργάστηκαν μαζί.

Τι έγραψε ο Οικονομόπουλος

Η ανάρτηση του Νίκου Οικονομόπουλου

«Μετά από τρία όμορφα χρόνια στο Κέντρο Αθηνών ήρθε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος με δυνατές στιγμές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες εσάς που περάσατε τα βράδια σας μαζί μας. Ευχαριστώ επίσης τους συναδέλφους μου για την άψογη συνεργασία μας, την ορχήστρα μου και όλους τους συνεργάτες μου στον ήχο, στα φώτα, τη σκηνή και το προσωπικό», έγραψε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Οι εμφανίσεις του Νίκου Οικονομόπουλου αναμένονταν να ολοκληρωθούν τον Μάρτιο, ωστόσο, οι διαφωνίες με τον επιχειρηματία έφεραν το πρόωρο τέλος. τελική ρήξη μεταξύ του Νίκου Οικονομόπουλου και του επιχειρηματία που έχει το μαγαζί. Σύμφωνα, με το «Happy Day», όλα ξεκίνησαν όταν ο επιχειρηματίας ζήτησε στον Νίκο Οικονομόπουλο να συνεργαστεί με ακόμα ένα μεγάλο καλλιτέχνη, με το όνομα της Πάολα να είναι το επικρατέστερο. Εκείνος, αρνήθηκε υποστηρίζοντας ότι τόσα χρόνια κρατά μόνος του το μαγαζί.

Μάλιστα, τα μέλη του πάνελ αποκάλυψαν ότι υπήρξε έντονος καβγάς μεταξύ του Νίκου Οικονομόπουλου και του επιχειρηματία, όταν ζητήθηκε από τραγουδιστή μείωση μισθού, δεδομένης της κρίσης στη νυχτερινή ζωή.

thetoc.gr
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com