Νέα

Τάμτα: Μέσα από το νέο της video clip μας γυρνά μερικές δεκαετίες πίσω και μας κερνά…. «Πρωινό Φραπέ»

Δεν είναι «Αυταπάτη» – η iconic Τάμτα μας ταξιδεύει μερικές δεκαετίες πίσω μέσα από το νέο της βίντεο κλιπ!

Η ανατρεπτική vocalist και fashion forward performer με τις μοναδικές ερμηνευτικές δυνατότητες συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με κάθε της δισκογραφικό βήμα.

Το album “Identity Crisis” που κυκλοφόρησε μέσα στη χρονιά ξεχώρισε στην alternative pop σκηνή, παρουσιάζοντας μια Τάμτα διαφορετική από ό,τι είχαμε συνηθίσει – μια Τάμτα η οποία μέσα από τα τραγούδια της μας ταξίδεψε σε έναν συναρπαστικό μουσικό κόσμο με σύγχρονους dark pop ήχους, δυναμικές μπαλάντες και mid tempo τραγούδια minimal αισθητικής.

Το club banger «Αυταπάτη (High In The Afterparty)» είναι το δεύτερο κατά σειρά music video που κυκλοφορεί από το album, μετά το ομότιτλο “Identity Crisis”.

Με ξεκάθαρες αναφορές στα «Πρωινά», μία από τις πρώτες πρωινές εκπομπές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης η οποία φιλοξένησε στο παρελθόν μεγαθήρια της εγχώριας μουσικής σκηνής, η Τάμτα οπτικοποίησε την «Αυταπάτη» βασισμένη σε μια ιδέα που σκέφτηκε, επιμελήθηκε και υλοποίησε η ίδια: να βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινός Φραπές» ως πρωτοεμφανιζόμενη παρουσιάζοντας το τραγούδι της συνοδευόμενη από χορεύτριες και πλαισιωμένη από abcstract παρουσίες – όπως συνηθιζόταν για πολλές δεκαετίες στις πρωινές εκπομπές.

Υιοθετώντας όλα τα beauty trends της εποχής – περμανάντ μαλλιών, έντονο βάψιμο, styling της απόλυτης υπερβολής με βάτες, λίκρα κολάν σε φλούο χρώματα, λαστιχένιες κορδέλες στο κεφάλι και αθλητικά κορμάκια – η Τάμτα επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά πως αποτελεί το μεγαλύτερο style icon των τελευταίων δεκαετιών στην Ελλάδα.

Πρωινός Φραπές… με την Τάμτα! Στον ρόλο της παρουσιάστριας, η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «Γη Της Ελιάς» Μελίνα Κόντη.

Δείτε το βίντεο στο YouTube:

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com