Νέα

Νέα κόντρα Νατάσας Θεοδωρίδου – Θεοφάνους: Το σχόλιο του συνθέτη που έκανε… μπουρλότο την τραγουδίστρια

Στο παρελθόν είχαν μία κόντρα και είχαν ψυχρανθεί πολύ οι σχέσεις τους. Οι δυο τους όμως στη συνέχεια τα είχαν ξαναβρεί και μάλιστα έκαναν σχέδια για νέα συνεργασία!

Φαίνεται όμως πως η ψυχρότητα επανήλθε…
Σύμφωνα με τη Νάνσυ Παραδεισανού και το «Πρωινό», τα πολλά instagram live που κάνει η διάσημη τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της καραντίνας σχολιάστηκαν από τον Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό meme που αφορούσε το νέο διαδικτυακό εγχείρημα της Νατάσας Θεοδωρίδου.

«Η Θεοδωρίδου είναι στους ΚΑΔ που θα παραμείνουν υποχρεωτικά ανοιχτοί, όπως τα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία, δεν εξηγείται κάθε μέρα λάιβ», έγραφε το post.

Μάλιστα, την ανάρτηση του Γιώργου Θεοφάνους σχολίασε και η Μελίνα Ασλανίδου, βάζοντας καρδούλες ως σχόλιο, αλλά και ένας ακόμα κοινός γνωστός του διάσημου μουσικοσυνθέτη και της τραγουδίστριας.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Νάνσυς Παραδεισανού, η Νατάσα Θεοδωρίδου στεναχωρέθηκε από την κίνηση του στενού της συνεργάτη και σκέφτηκε να σταματήσει οριστικά τα instagram live, τα οποία ομολογουμένως σημειώνουν τεράστιους αριθμούς θεάσεων κάθε βραδιά.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=pEGKBPk04jw

Η επόμενη κίνηση της Νατάσας Θεοδωρίδου μάλιστα ήταν να κάνει unfollow τόσο τον Γιώργο Θεοφάνους όσο και τον κοινό τους φίλο, ενώ με τον ίδιο τρόπο αντέδρασε και ο Γιώργος Θεοφάνους ανταποδίδοντας το unfollow!

Δείτε το post που έκανε share o Γιώργος Θεοφάνους :

https://www.instagram.com/p/B-guMHolj7g/?utm_source=ig_embed

Στη συνέχεια μάλιστα ανέβασε και δεύτερο post για την Κοκκινη Γραμμή που ερμηνεύει η Νατάσα Θεοδωρίδου

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/kontra-natasa-theodoridoy-giorgos-theofanoys-sholio

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com