Νέα

Η Ferrari παρουσιάζει την πρώτη της συλλογή μόδας [video]

Επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της από το δρόμο στην… πασαρέλα, η Ferrari παρουσίασε την πρώτη της σειρά ρούχων για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, συμπεριλαμβανομένων αξεσουάρ. Η παρουσίαση έγινε στην έδρα της εταιρείας στο Maranello. Ήταν μια πολύχρωμη ένδειξη ότι στην μετα-Covid εποχή η οικονομία έχει μέλλον.

Η πρώτη συλλογή μόδας της Ferrari είναι μέρος του νέου τρόπου ζωής της εταιρείας, που ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο του 2019, λίγο πριν από την πανδημία. Η συλλογή φέρει την υπογραφή του Rocco Iannone, που προηγουμένως είχε εργαστεί στον οίκο Pal Zileri, αλλά και για δέκα χρόνια είχε θητεύσει δίπλα στον Giorgio Armani.

Η Iannone δημιούργησε τη συλλογή που παρουσιάστηκε στο εργοστάσιο της εταιρείας. Πολλά από τα σχέδια έχουν μια φουτουριστική εμφάνιση στην οποία κυριαρχούν τα χρώματα της μάρκας Ferrari, κόκκινο και κίτρινο.

Τα υφάσματα περιλαμβάνουν δερμάτινα και ανακυκλωμένα πλαστικά με το όνομα Ferrari και το λογότυπο με το γνωστό αλογάκι να κυριαρχούν σε ρούχων, αξεσουάρ, ζώνες και κάλτσες.

Μεταξύ εκείνων που ήταν παρόντες ήταν ο john Elkann και η σύζυγός του Lavinia και οι πιλότοι της Ferrari Charles Leclerc και Carlos Sainz. «Η επίδειξη μόδας, αλλά και το άνοιγμα του εστιατορίου Cavallino είναι το σημάδι μιας Ιταλίας που είναι ισχυρή και αισιόδοξη, έτοιμη για ανάπτυξη και ανανέωση», δήλωσε ο Elkann.

Στόχος της νέας συλλογής μόδας ήταν να προσελκύσει όχι μόνο πιστούς οπαδούς αγώνων και πελάτες σπορ αυτοκινήτων, αλλά και ένα ευρύτερο κοινό.

Οι πελάτες θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους για είδη ένδυσης και αξεσουάρ στο διαδίκτυο και σε ειδικά καταστήματα Ferrari στην Ιταλία και στο εξωτερικό. Κάθε χρόνο τον Ιούνιο η εταιρεία σκοπεύει να λανσάρει τη νέα της συλλογή.

Μαζί με την κυκλοφορία της πρώτης συλλογής μόδας, η Ferrari άνοιξε επίσης το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο Cavallino, όπου ο Enzo Ferrari συνήθιζε να δειπνεί με φίλους, πλούσιους πελάτες και οδηγούς της Formula 1 και το οποίο αρχικά ήταν η καντίνα προσωπικού της εταιρείας .

Ο σεφ Massimo Bottura, βραβευμένος με αστέρι Michelin, είναι αυτός που υπογράφει το μενού του εστιατορίου και ο Ινδός αρχιτέκτονας Mahdavi αυτός που σχεδίασε τους χώρους του εστιατορίου.

drive.gr
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com