Μουσική

To LAST CHRISTMAS γιορτάζει 35 χρόνια!

Με αφορμή την 35η επέτειο της κυκλοφορίας ενός από τα σπουδαιότερα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλων των εποχών, η Panik Records και η Sony Music κυκλοφορούν μία limited edition “απομίμηση” του original “Last Christmas” single σε συλλεκτικό άσπρο βινύλιο.

Το track κυκλοφόρησε αρχικά τον Δεκέμβριο του 1984, σε ένα διπλό A sid eμε το τραγούδι “Everything She Wants” και έφτασε στο Νο2 των charts, καθώς εκείνη την χρονιά νικήθηκε από τον φιλανθρωπικό “Do They KnowI t’s Christmas”, στο οποίο ο George Michael επίσης συμμετείχε.

Το “Las tChristmas” είναι το τραγούδι με τις περισσότερες πωλήσεις ever που δεν έχει φτάσει ποτέ στο Νο1 του Official Singles Chart, παρόλο που κάθε χρόνο από το 2007 μπαίνει στα charts και έχει ξαναφτάσει στο Νο2 το 2017.

Στα 35 χρόνια ζωής του, η δημοσιότητα του τραγουδιού έχει αυξηθεί και έχει περάσει σε πολλές νέες γενιές με αμέτρητες επανεκτελέσεις από καλλιτέχνες όπως η Taylor Swift, οι The XX και η Ariana Grande. Η κυκλοφορία του limited edition βινυλίου συμπίπτει με το πρόσφατο blockbuster “Last Christmas”, του οποίου το soundtrack συμπεριλαμβάνει το ομότιτλο τραγούδι καθώς και 2 ακόμα αγαπημένα τραγούδια των Wham! και 12 τραγούδια από την solo καριέρα του George Michael.

Μαζί με το συλλεκτικό βινύλιο 7’’, οι fans μπορούν να περιμένουν και την επανακυκλοφορία του επίσημου βίντεο του “Last Christmas”, που έχει αναβαθμιστεί σε 4k από τον original σκηνοθέτη, Andy Morahan. To βίντεο για το global smash hit γυρίστηκε τον Νοέμβριο του 1984 στην Ελβετία.
 

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com