Νέα

Moleskine: Οι χειρόγραφες σημειώσεις σου αποθηκεύονται αυτόματα σε ηλεκτρονική μορφή (video)

Η Moleskine, η ιταλική εταιρία με τα θρυλικά σημειωματάρια περνάει στην ψηφιακή εποχή, ενώνοντας με τον πιο όμορφο τρόπο το analog με το digital. Μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο προϊόν, το οποίο θα μπορούσε να είναι η λύση για μία από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της επαγγελματικής μας ζωής: τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε ηλεκτρονική μορφή των χειρόγραφων σημειώσεων μας. Το Smart Writing Set είναι ένα σύστημα γραφής σε σημειωματάριο που μπορεί να εμφανίζει στην οθόνη όλα όσα γράφονται στο χαρτί. Πρόκειται για μία καινοτόμα πρόταση τριών προϊόντων σε ένα: το Paper Tablet πάνω στο οποίο γράφει κανείς, το Moleskine Pen+ με το οποίο γράφονται οι σημειώσεις και το Moleskine Notes app, το οποίο συνδυάζει τη φυσική γραφή με τον κόσμο της οθόνης. Το Moleskine Notes app απευθύνεται στους κατόχους iPhone, ενώ οι Android χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν το Neo Notes.

MOL 1

H ψηφιοποίηση των σημειώσεων γίνεται σε πραγματικό χρόνο, χωρίς ο χρήστης να έχει ανάγκη το σκανάρισμα, τη λήψη φωτογραφίας ή κάποια άλλη αντίστοιχη λειτουργία. Όλα γίνονται με τη βοήθεια της τεχνολογίας NCode της NeoLAB Convergence που υπάρχει ενσωματωμένη σε κάθε σελίδα του έξυπνου σημειωματαρίου της Moleskine.

Στο στυλό υπάρχει ενσωματωμένη μία μικροσκοπική κάμερα, η οποία φροντίζει να ψηφιοποιεί όλες τις σημειώσεις σας. Η τιμή του Moleskine Smart Writing Set στις ΗΠΑ διαμορφώνεται στα 199 δολάρια, ενώ κάθε καινούριο σημειωματάριο κοστίζει 29,95 δολάρια.

Δείτε το video:

[wpdevart_youtube]JgbVvqhZ1v4[/wpdevart_youtube]

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com