Νέα

Δέσποινα Βανδή: Αποθέωσε τον Βασίλη Μπισμπίκη στην πρεμιέρα της νέας του παράστασης

Πρεμιέρα έκανε χθες βράδυ ο Βασίλης Μπισμπίκης στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης με την παράσταση «Εγκλημα και τιμωρία». Μετά τις παραστάσεις «Άνθρωποι και Ποντίκια» και «Κόκκινα Φανάρια», ο Βασίλης Μπισμπίκης αντλώντας έμπνευση από το εμβληματικό μυθιστόρημα του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι μετέφερε την υπόθεση στην Αθήνα του 2023.

Από το πλευρό του ηθοποιού δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη του Δέσποινα Βανδή η οποία ήταν εκεί για να εμψυχώσει και να χειροκροτήσει τον αγαπημένο της.

Μέσα από το Instagram της η τραγουδίστρια ανέβασε δύο stories. To ένα ήταν από το φινάλε της παράστασης όπου δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της.

Egklima_Timoria

 

Στο δεύτερο story η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης φεύγουν μαζί από το θέατρο. «Η πιο ωραία στιγμή. Την ώρα που γυρνάς σπίτι μετά από μια τόσο καλή πρεμιέρα», έγραψε η Βανδή στο σχόλιό της.

Vandi_Bisbikis

Λίγα λόγια για την παράσταση

Κλείσιμο

Αγνώριστος έγινε ο Βασίλης Μπισμπίκης για τον ρόλο του στο «Έγκλημα και τιμωρία». Ο ηθοποιός σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί και για τις ανάγκες του ρόλου, έπρεπε να είναι καραφλός και με περισσότερα κιλά.

Εικόνα από την παράσταση, έδειξε η εκπομπή «Το Πρωινό». «Αυτός που βλέπετε είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης. Με προσθετικά στα πόδια, στην κοιλιά, διότι υποδύεται έναν παχύ άνθρωπο με καραφλίτσα. Δεν γίνονται στο Χόλιγουντ οι μεταμφιέσεις. Είναι όντως ο Βασίλης Μπισμπίκης και πείτε μου αν δεν το αποκαλύπταμε, αν θα γνωρίζατε τον Μπισμπίκη» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η παράσταση «Έγκλημα και τιμωρία: Αθήνα», που είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι έκανε πρεμιέρα χθες (22.03.2023) και θα παίζεται, από Τετάρτη μέχρι Κυριακή, έως τις 23 Απριλίου στη Στέγη.

Το «Έγκλημα και Τιμωρία: Αθήνα» έρχεται με έναν θίασο 20 ηθοποιών να αφηγηθεί μια «νέα» ιστορία, ενός «νέου» Ρασκόλνικοβ, ερμηνευμένου από τον Θοδωρή Σκυφτούλη, με τρόπο ακραία ρεαλιστικό υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βασίλη Μπισμπίκη.

Την ελεύθερη μεταγραφή του έργου συνυπογράφουν ο σκηνοθέτης και ο Γιάννης Μελιτόπουλος.

newsit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com