Νέα

Οι Έλληνες celebrities έφεραν τα Χριστούγεννα στα social media

Η αντίστροφη μέτρηση για τα φετινά Χριστούγεννα ξεκίνησε και η αλήθεια είναι πως η προσμονή για τις φετινές γιορτές μετά το lockdown είναι μεγάλη.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο μήνας Νοέμβρης αποτελεί τον μήνα των προετοιμασιών για τις πιο λαμπερές ημέρες του έτους. Οι Έλληνες celebrities μπήκαν για τα καλά σε Χ-max mood ξεκινώντας από τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Για κάποιους τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι ξεχωριστά καθώς παντρεύτηκαν, απέκτησαν παιδιά και ολοκλήρωσαν την προσωπική τους ευτυχία σε μια χρονιά γεμάτη εκπλήξεις.

Για κάποιους άλλους, όπως η Σίσσυ Χρηστίδου και την Ιωάννα Τούνη οι φετινές γιορτές θα είναι και οι πρώτες στο νέο τους σπιτικό αφού το 2020 έμελλε να αλλάξει τον προσωπικό τους χώρο, ξεκινώντας μια νέα καθημερινότητα.

Όσο για τα στολισμένα σαλόνια των celebrities, παρά τα μοντέρνα και παράξενα δέντρα της τελευταίας δεκαετίας, το πράσινο συνθετικό έλατο κυριαρχεί για άλλη μια φορά και στις φωτογραφίες στο instagram.

Η Φαίη Σκορδά στόλισε από τους πρώτους Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η παρουσιάστρια του ANT1 λατρεύει το κλασικό πράσινο δέντρο, το οποίο και στόλισε από το νωρίς στο μίνιμαλ σαλόνι του σπιτιού στο οποίο ζει με τους γιους της. Η Φαίη Σκορδά και τις φετινές γιορτές αναμένεται να βρεθεί στο πατρικό της και στο γιορτινό τραπέζι με την οικογένειά της.

Η Δούκισσα Νομικού μια ευτυχισμένη μανούλα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

«Από τότε που γεννήθηκε ο Σάββας στολίζω πάντα μία ημέρα πριν τα γενέθλια μου, για να χαρούμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα φωτάκια και τη ζεστασιά του όσο περισσότερο μπορούμε», έγραψε η Δούκισσα Νομικού.

Χριστούγεννα σε νέο σπίτι για τη Σίσσυ Χρηστίδου

Μοντέρνο, φωτεινό, το νέο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου φαντάζει ιδανικό για την καθημερινότητα με τους γιους της. Η παρουσιάστρια στο φινάλε της περσινής σεζόν, εκτός από τηλεοπτική στέγη, άλλαξε και τον προσωπικό της χώρο, μετακομίζοντας με τα παιδιά της στο νέο τους σπιτικό

Ιωάννα Τούνη – Χριστούγεννα στην αγκαλιά του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Μπορεί το νέο της σπίτι στη Θεσσαλονίκη να είναι τεραστίων διαστάσεων, η Ιωάννα Τούνη ξεκίνησε τον χριστουγεννιάτικο στολισμό από το σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αθήνα. Το ζευγάρι δεν δείχνει να χαλιέται ιδιαίτερα από την απόσταση που τους κρατά μακριά, με την όμορφη Ιωάννα να βρίσκεται διαρκώς στην πρωτεύουσα και στο σπίτι του Δημήτρη της στο οποίο στόλισαν τρία χριστουγεννιάτικα δέντρα, όπως αποκάλυψαν στο παραπάνω βίντεο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο παρέα με τα παιδιά της

Η παρουσιάστρια του Alpha τα τελευταία χρόνια μπαίνει στο κλίμα των εορτών, λίγο πριν το τέλος του Νοέμβρη. Έτσι και φέτος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στόλισε το σπίτι της για τα Χριστούγεννα ανεβάζοντας φωτογραφίες στο instagram. Πάντα στο πλευρό της, η κόρες της Νάγια και Μαίρη μαζί με τον μικρό της γιο, Ιωάννη.

 

Η Ήβη Αδάμου στο μοντέρνο της διαμέρισμα στην Αλεξανδρούπολη

Εγκατέλειψαν την Αθήνα και η ζωή τους στην Αλεξανδρούπολη κυλά μια χαρά., Ο Μιχάλης Κουινέλης και η Ήβη Αδάμου, είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι και δυο ευτυχισμένη γονείς, οι οποίοι δε χορταίνουν να μιλούν για τις στιγμές με την κόρη τους. Η τραγουδίστρια στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο το οποίο παραπέμπει κατά πολύ σε φυσικό έλατο.

Βάσω Λασκαράκη – Στόλισε το πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη βοήθεια της μητέρας της.

Η ηθοποιός και ο chef σύζυγός της, ζουν σε ένα μοντέρνο και αρκετά… ζεστό σπίτι το οποίο θα δούμε συχνά μέσα από τις φωτογραφίες τους στο instagram. Πρόσφατα η μητέρα της Βάσως Λασκαράκη έκανε τη νέα της επίσκεψη στο ζευγάρι προκειμένου να βοηθήσει την κόρη της με τον σύζυγό της στον χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Δανάη Μπάρκα: Πανέτοιμη για τα φετινά Χριστούγεννα

Η Δανάη Μπάρκα στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο παρέα με τα σκυλάκια της. Η παρουσιάστρια του Mega και φέτος, δίνει καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές της μέσα από το ανανεωμένο, «Πάμε Δανάη»

Ρούλα Ρέβη – Αποστόλης Τότσικας: Οικογενειακά Χριστούγεννα με τα δίδυμα παιδιά τους

Για τη Ρούλα Ρέβη και τον Αποστόλη Τότσικα, ο ερχομός των παιδιών τους σηματοδότησε και μια νέα αρχή για τη ζωή τους στην οποία άλλαξαν πολλά. Η γνωστή φωτογράφος στόλισε από νωρίς το χριστουγεννιάτικο δέντρο, φωτογραφίζοντας τα παιδιά της σε στιγμές καθημερινής ευτυχίας.

Κόνι Μεταξά – Πάντα δίπλα στους φίλους της

Τα τελευταία χρόνια η Κόνι Μεταξά έχει βρει τον μεγάλο έρωτα στο πρόσωπο του Μάριου Καπότση. Ο πολίστας και η τραγουδίστρια θα κάνουν σπάνια κοινές αναρτήσεις στο instagram με την Κόνι να μιλά πλέον ανοιχτά για την προσωπική της ζωή. Ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου ωστόσο για την Κόνι Μεταξά αποτελεί μια αγαπημένη συνήθεια την οποία κάθε χρόνο θα περάσει μαζί με τους φίλους της.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com