Νέα

Στέλιος Διονυσίου: Η συγκλονιστική περιγραφή για τη σύλληψη του πατέρα του, Στράτου Διονυσίου – «Ήμουν εκεί»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ Α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος βρέθηκε ο Στέλιος Διονυσίου το απόγευμα της Κυριακής 5/11.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για στον αείμνηστο πατέρα του, Στράτο και τις πικρίες που νιώθει πως εκείνος πήρε μαζί στον θάνατο του.

«Γενικά δεν μίλαγε πολύ για το παρελθόν και εγώ θεωρώ ότι ήταν και λίγο πικραμένος. Δηλαδή δέχθηκε πολύ μεγάλο πόλεμο και από τις δισκογραφικές εταιρείες, την Columbia αλλά και την Minos μετέπειτα. Δέχθηκε μεγάλο πόλεμο γιατί ο πατέρας μας δεν είχε κάποιον μεγάλο συνθέτη να συνεργάζεται συνεχόμενα. Όποιο τραγούδι του άρεσε, το έλεγε», είπε αρχικά ο Στέλιο Διονυσίου.

Και συνέχισε: «Αν εξαιρέσεις τον πούμε ότι με κάποιον είχε φιλία στην αρχή της καριέρας του, με τον Άκη Πάνου που έκαναν εκείνες τις τόσο μεγάλες επιτυχίες τη δεκαετία του ’70. Εν συνεχεία πέρασε κάποιες περιπέτειες προσωπικές και εκεί ήταν λίγο που τον έβαλαν στο χρονοντούλαπο, να το πω έτσι».

«Η φυλάκιση του ξεκίνησε επί Χούντας και στη μεταπολίτευση ήταν μέσα, δηλαδή το ’74. Τον κατηγόρησαν αλλά δεν του βρήκαν τίποτα και τον έμπλεξαν λίγο εκεί. Όταν ήρθαν στο σπίτι να τον συλλάβουν, ήμουν εκεί. Θυμάμαι ότι ήρθαν και χτύπησαν το κουδούνι, ανέβηκαν επάνω και κατευθείαν πήγαν στο δωμάτιο του. Εισαγγελέας, αστυνομία και τέτοια. Εγώ κατέβηκα από πίσω, όπου υπήρχε ένα ασανσέρ και κατέβαινε κάτω στο γκαράζ, έφυγα κατευθείαν χωρίς να με πάρουν χαμπάρι αυτοί για να τον ενημερώσω. Να τον πάρω τηλέφωνο στο καφενείο όπου ήταν και να μην έρθει, αλλά με το που βγήκα από το γκαράζ ανέβαινε με το αυτοκίνητο» πρόσθεσε, με τη σειρά του, ο Άγγελος Διονυσίου.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com