Νέα

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Ερωτευμένοι σε βραδινή τους έξοδο [pics]

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ έκλεισαν πριν ένα μήνα ακριβώς την πρώτη επέτειο του γάμου τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι 11 ολόκληρα χρόνια μαζί και απολαμβάνει έναν ευτυχισμένο έγγαμο βίο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και η κόρη τους Ελένη αποτελεί τα πάντα για εκείνους. Μάλιστα, ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζεται να περάσει το φετινό χειμώνα στη Θεσσαλονίκη σε μία ανατρεπτική συνεργασία με τους Imam Baildi στην Πύλη Α.

Λίγο πριν φύγει για τη συμπρωτεύουσα, ο Αντώνης πήρε τη γυναίκα της ζωής του και την έβγαλε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στην παραλιακή. Ο τραγουδιστής και η Υβόννη απόλαυσαν τον αγαπημένο καλλιτέχνη και καλό φίλο του Αντώνη, Θοδωρή Φέρρη και διασκέδασαν με τη ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι δύο φίλοι τραγούδησαν παρέα πολλές χρυσές επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου με το κοινό να τους αποθεώνει μαζί!

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, η Υβόννη Μπόσνιακ δεν έπαιρνε τα μάτια της από τον αγαπημένο της! Η σχεδιάστρια μόδας έχει βρει στο πρόσωπο του Αντώνη έναν ιδανικό σύντροφο και έναν τρυφερό πατέρα για την κόρη της και δεν θα πάψει ποτέ να είναι ερωτευμένη μαζί του!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP – tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com