Νέα

Τα σχήματα που βάζουν «φωτιά» στη νυχτερινή Αθήνα και η ηχηρή απουσία

Η νυχτερινή διασκέδαση στην Αθήνα είναι συνυφασμένη με τα μπουζούκια και τις μεγάλες πίστες.

Τα μουσικά σχήματα που συναντάμε τον φετινό Χειμώνα, είναι κάτι παραπάνω από εκρηκτικά, και καταφέρνουν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό, θα υπάρχει και μια ηχηρή απουσία, αυτή του Κωνσταντίνου Αργυρού. Ο λόγος που ο Κωνσταντίνος Αργυρός δε θα βρίσκεται σε κάποια από τις μεγάλες πίστες της πρωτεύουσας, είναι η ανακαίνιση του νυχτερινού κέντρου με το οποίο συνεργάζεται.

Έτσι λοιπόν, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, όταν ολοκληρώσει την περιοδεία του σε Αμερική και Καναδά, θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, η πρεμιέρα του στη συμπρωτεύουσα έχει προγραμματιστεί για τις 8 Δεκεμβρίου.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έκανε πρεμιέρα σε ένα γνώριμο για εκείνον στέκι, το Fantasia, την Παρασκευή 17/11, την ίδια μέρα που κυκλοφόρησε και το νέο του τραγούδι με τίτλο, «Έκπτωτος Άγγελος».

Τα ονόματα που τον πλαισιώνουν είναι οι: Χριστίνα Μηλιού, Μορφούλα και Τάνια Μπρεάζου.

Την ίδια μέρα όμως, πρεμιέρα έκαναν και οι MELISSES με τον Σάκη Ρουβά και την Αναστασία στο Έναστρον. Η σύμπραξη του συγκροτήματος με τον Έλληνα super star και της πιο viral καλλιτέχνιδας, είναι κάτι παραπάνω από εκρηκτική, και κατάφεραν από την πρώτη μέρα να κάνουν τους πάντες να μιλούν γι’ αυτό το σχήμα.

Μια μέρα μετά, στις 18/11 πρεμιέρα έκανε και ένα νέο, ανατρεπτικό σχήμα. Ο Αντώνης Ρέμος συνάντησε την Ελένη Φουρέιρα στο NOX. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι δυο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους αφού, είχαν ξανασυναντηθεί σε άλλο νυχτερινό κέντρο το 2018.

Μια ακόμη ανατρεπτική σύμπραξη είναι αυτή που ετοιμάζουν η Μαρινέλλα με τη Μπέττυ Μαγγίρα. Η μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου θα συναντήσει την πάντα λαμπερή Μπέττυ Μαγγίρα στις 29/11 στο ΝΟΧ. Εκεί, θα εμφανίζονται κάθε Τετάρτη.

Και για όσους δεν αγαπούν τα ξενύχτια μέχρι το πρωί, η Νατάσα Θεοδωρίδου αφού μαζί με τον Γιώργο Κακοσαίο – που συνεργάζεται για δεύτερη σεζόν – και τους Alcatrash, είναι το μοναδικό μουσικό σχήμα που ξεκινά στις 22.30 και ολοκληρώνεται λίγο μετά τις 03.00 π.μ.

Στο ΥΤΟΝ όμως, το γνώριμο μουσικό του σπίτι, επέστρεψε και ο Νίκος Βέρτης, που μετά από αρκετά χρόνια χωρίς κάποιο άλλο όνομα δίπλα του αποφάσισε να κάνει την έκπληξη. Φέτος θα έχει δίπλα του να εναλλάσσονται τον Κώστα Μπίγαλη και τον Γιάννη Γιοκαρίνη που μεγαλούργησαν την δεκαετία του ‘80 και του ‘90, γράφοντας αμφότεροι την δική τους ιστορία με τραγούδια που ακόμη παίζονται.

Η Πάολα με τον Νίκο Μακρόπουλο στο Fever είναι ίσως το πιο βαρύ λαϊκό σχήμα της φετινής σεζόν, ενώ στο Ω της οδού Πειραιώς ο Χρήστος Μενιδιάτης μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη, εμφανίζονται κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Στο Voodoo οι Παρασκευές ανήκουν στο Γιώργο Γιαννιά και οι Κυριακές στον ανερχόμενο Γιώργο Λιβάνη, ενώ ο Νίκος Απέργης με την Μαλού επέστρεψαν στο Cabaret μετά την περσινή τους επιτυχία.

Στο Barbarella εμφανίζονται φέτος ο διαχρονικός Λευτέρης Πανταζής μαζί με την Έλλη Κοκκίνου κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

Η Ιουλία Καλλιμάνη, μια πολύ καλή λαϊκή τραγουδίστρια βιώνει μια ανοδική πορεία και εμφανίζεται για δεύτερη σεζόν στο Tokyo Club Theater, ενώ στο Mezzo συμπράττουν ο Ηλίας Βρεττός με την Χριστίνα Σάλτη και τον Αναστάσιο Ράμμο.

Στο Ποσειδώνιο συνεχίζει τις εμφανίσεις του ο Θοδωρής Φέρρης, ενώ, στα δυτικά προάστια στο «Bodega», ο Χρήστος Χολίδης μαζί με την εντυπωσιακή Θέλξη συνυπάρχουν στην πίστα κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης από τη δική του πλευρά, όπως όλα δείχνουν θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Νοεμβρίου στο Φωταέριο, έχοντας δίπλα του τον Ηλία Καμπακάκη.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com